2015. április 17., péntek

Természetes szőnyeg

A bambusz szőnyeg tartalmaz egy PVC csúszásgátló szőnyeg pad támogatást, amely kiváló tompítása és a szőnyeget a padlón tartani. A polipropilén határ ad a bambusz szőnyegnek egy sima kész megjelenést. Természetes , erős bambusz, ez a szőnyeg könnyen tisztítható.


Kérjük, ellenőrizze a méretet gondosan, mielőtt vásárol. A természetes szőnyeg elemei lehetnek mintázatok vagy ismétlődő geometriai formák. A színek általában lágyak: fehér, puha szürke vagy világosbarna.

A viszonylag új és divatos trend szőnyegek és padlóburkolatok lettek róka, szálkás és nyércből. A kisszőnyeget ügyes mesteremberek készítették kender, gyapjú és pamut felhasználásával. A kender egy természetes , erős anyag, mely lágy tapintású, mégis kevés törődést igényel.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szőnyeg kézzel készült, így mintájában és színében előfordulhatnak kisebb eltérések. A mai gyártási technológiák lehetővé teszik, hogy az olyan természetes anyagokból készült szőnyegek, mint a gyapjú, a kókusz, a szizál vagy a tengerifű tartósságban, sokoldalúságban felvegyék a versenyt a műszálas szőnyegekkel, és akár évtizedekig is szolgáljanak bennünket. Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is.


Többféle terméket állítanak elő gyapjú alapanyagból az otthoni egészségesebb környezet kialakításának érdekében. A gyapjú szőnyegek ideálisak lehetnek az allergiában szenvedőknek, hiszen úgy működnek, mint egy természetes légtisztító. Elnyelik a nedvességet, mikor magas a páratartalom a szobában, majd amikor.

Dobja fel otthonát természetes bájjal! Ez a modern bambusz szőnyeg nagyszerű kiegészítője lehet bármilyen otthonnak. Semleges színének köszönhetően sokféle lakberendezési stílushoz illik.


Jóga szőnyeg összehasonlítása kimutatta, hogy minden jóga szőnyeget káros anyagokra tesztelnek, akár szintetikus, akár természetes anyagok. Tisztítás Mint minden edzőeszköz, amely a tulajdonosát mindenütt tartalmazza, szintén legjobb jóga mat Izzadság, szennyeződés és por. Ezért van néhány jógaszőnyegek Mosható a mosógépben. Részletek Üzlethez. Nem is gondolt rá, hogy akár a konyhába is kerülhetne szőnyeg ? A technológiai újításoknak köszönhetően erre is van mód!


Szőnyeg Marion Typ 3. Fedezze fel strapabíró, könnyen kezelhető, mosható konyhai szőnyegkollekciónkat! Miből készül a szőnyeg ? Alapvetően kétféle csoport van: műszálas és természetes szálas szőnyeg. A műszálas szőnyegek alapja a kőolaj, és a gyártásuk során különböző vegyszerekkel kezelik és formaldehides ragasztót is használhatnak a készítése során. Főleg új szőnyeg vásárlásakor érezhetjük ennek.


További információk Nagyszerű ajánlatok már éve. Skandináv hagyományok. Globális cégünk skandináv hagyományokkal rendelke.


DEKOWE specialistája a természetes szizál és kókusz padlóburkolatoknak.

Az elmúlt években ráadásul egy nagyon erős szortiment is bekerült a kollekcióba, ami a bordűrös és az egyedi méretű szőnyegek. Ez a kollekció között nem csupán a természetes szálú szőnyegek kapnak szerepet, hanem számos szintetikus. A természet gyöngyszeme a szőnyegek világában - a Szizál szőnyeg , a természetes alapú szőnyeg. A pamut szőnyeg növényi eredetű természetes szálas anyagok közül az egyik leggyakrabban felhasznált anyagból készül.


Népszerűségét rugalmasságának, puhaságának, meleg hatásának, tartósságának köszönheti, ráadásul könnyű vele bánni szinte minden helyiségbe alkalmas. A rongyszőnyegek nagy előnye, hogy egyaránt használhatóak folyosón, konyhában, fürdőben, de még szobában is, ha a berendezéssel is harmonizálnak. Változatos színekben és méretekben kaphatóak, strapabíróak és nagyon egyszerűen tisztántarthatóak.


Sűrű, erős szőnyeg , a természetes kókuszrostotra emlékeztető műszálas anyagból (1 polipropilén). Noha a klasszikus kkókuszroszt hatású, de mentes azok problémáitól: nem töredezik fel, nem porlik szét, nem foszlik, nem zsugorodik, nem fakul ki, és nagynyomású mosóval is mosható. A szőnyeg szagtalanítása, tisztítása Felejtsd el a boltokban kapható kemikáliákat, illatosak ugyan, de legtöbbjük káros a háziállatoknak, nem is beszélve a földön játszó, kúszó-mászó kisgyerekről, de a környezetszennyezést se felejtsük ki.


A szőnyeg sima felületének köszönhetően jól porszívózható és könnyen csúsznak rajta a székek, így a nappaliban vagy az ebédlőasztal alatt is ideális.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések