2015. április 9., csütörtök

Fenyő fűrészáru veszprém

Vakolatok, habarcsok. Az általunk forgalmazott fenyő fűrészáru kizárólag Svédország és Norvégia Északi részéről, Európa legtisztább erdeiből érkezik hazánkba, ezen területek földrajzi fekvéséből adódóan az alapanyag lassúnövésű, rendkívül sűrűszálú, gyantás, strukturálisan erős szerkezetű anyag. Nedvességtartalma maximum.


A lucfenyő, mint általában a legtöbb tűlevelű fafajta, homogén fája miatt jól megmunkálható, ugyanakkor szilárd és szívós. Fenyő - fűrészáru , Tetőfutár.

Szép megjelenése van a nyers és a megmunkált fának, szövetszerkezetük, rajzolatuk egyszerű. Faiparban széles körben használják: bútorok kedvelt alapanyagai, épületasztalosok gyakran használt elemei. Légszáraz, szélezetlen alapanyagok felhasználása a fa alaki megjelenéséből adódóan nagyon változatos és egyedi lehet.


Alapanyag választékunk: borovi fenyő , vörösfenyő, tölgy, kőris, akác és bükk anyagok. Gyalulva és impregnálva is kapható. Első osztályú, méretpontos építőfa, fenyőből - jó minőségű tetőanyag a Skandináv Fatelep kínálatában. Tisztelt Ügyfeleink!


A személyes kontaktus elkerülése végett (Koronavírus járvány), ügyintézésünk biztonsága érdekében e-mailben és telefonon is tudunk megrendelést felvenni.

Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák! Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Fő profilunk fenyő fűrészáru gyártása, értékesítése és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások.


Közvetlenül a gyártótól minőségi fa fűrészáru rendelhető kedvező áron 67. Fűrészáru fenyő gerenda egységes I. Deszka, tetöléc, gerenda, palló, cserépléc, bramac léc a Hofstadter Tüzép telephelyén. Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú.


A Norland fatelep kizárólag jó minőségű fát kínál, hiszen érdeke, hogy ügyfelei megelégedjenek a választott és megvásárolt fa minőségével. A skandináv országokban nagy hagyománya van a fakitermelésnek, az időjárásnak és az óriási erdőknek köszönhetően az ott kitermelt faanyag kiváló minőségű. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Sűrű szálú asztalos fenyő - fűrészáru a skandináv országokból - Finnországból és Svédországból. Ezen a területen termelt lucfenyők és erdeifenyők - borovi - az időjárás körülményei miatt lassan nőnek, ezért sűrűbb szálúak, csomóik kisebbek, gyantatartalmuk nagyobb, mint az Európában termelt fenyőféléknek.


A fenyőbútorokkal könnyedén. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.


LAMBÉRIA, HAJÓPADLÓ, FENYŐ FŰRÉSZÁRU.

Fa burkoló anyagok nagy választékban. A nyílászárókon kívül készletről vásárolható fenyő lambéria, hajópadló, faházprofil. Miskolc, Gárdonyi Géza úti fatelepünkön épületfa, fenyő fűrészáru kapható. Térjen be Üzletünkbe ! Cégünk fő profilja hajópadló lambéria kis- és nagykereskedelme.


Figyelmes kiszolgálás,kedvező árak,nagy választék. Leginkább ez a három tulajdonság aminek köszönhetően számos visszatérő elégedett vevőt tudhat magáénak a bolt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések