2015. április 7., kedd

Furnérlemez ár

A rétegelt lemez tulajdonképpen egy szimmetrikusan elhelyezett, páratlan számú (minimum 3) furnérlapokból álló falemez, ahol az egyforma vastagságú rétegek rostiránya az előzőre mindig merőlegesen helyezkedik el, így is növelvén a termék szilárdságát. A rétegelt lemez, másnéven furnérlemez , furnérlap – jelentősen olcsóbb a tömörfa anyagnál, ugyanakkor szélesebb körű felhasználást tesz lehetővé ezért annyira népszerű asztalos és barkács alapanyag. Ez a lemeztípus ragasztással kerül kialakításra a faanyag hámozásos, késeléses eljárással készített rétegeiből.


Felhasználási terület: hátfal, íves zsaluzás, bútorgyártás, ajtóborítás, csomagolás Termék előnyei: hajlítható, nagy lapméret, kedvező ár , nagyobb. Raktárunkban európai, amerikai és egzóta furnérok teljes választéka, több fafajból különböző vastagságban is megtalálható. OPITEC - A kreatív világ mestere - Mínőség kedvező áron!

Furnérlemez ár Furnérlemez habvágó. OSB és faforgácslapokszéles választéka várja az OBI internetes oldalán és áruházaiban! Abszolút korrekt a cég.


A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt. English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi ע. Amennyiben szeretnéd megvásárolni, ide kattintva üzenj az eladónak és kérd meg, hogy töltse fel ismét a hirdetést. Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák!


A termékinformációk (kép, leírás vagy ár ) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

Az ár Budakeszi átvétel esetén érvényes! A beépített szekrény ajtóknál először szintén a helyüket válassza kis, csak ezután az ajtó típust. Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással! Következik a tolóajtók anyagául szolgáló bútorlapok, üvegek tükrök kiválasztása.


Ha mindent kiválasztott akkor a részletekre kattintva megtekintheti miből áll össze a végleges beépített szekrény ár. Társaságunk előregyártott intarzia filék, intarzia csíkok fa furnérból történő gyártásával, forgalmazásával is foglalkozik. Ezek az intarzia csíkok nagyon jól használhatóak furnérozás nál, hiszen vastagságuk megegyezik a leggyakrabban használt furnérokkal, így egyszerűen beilleszthetőek.


Az intarzia prospektust itt érheti el. A rétegelt lemezek 1-mm vastag falemezek több rétegben történő összeragasztásával és préselésével készülnek. Az alakváltozás és a vetemedés legkisebb mértékűre csökkentése miatt az egymással szembeni lapok azonos vastagságúak és fafajúak. Optimális bútorlapszabászati alapanyag, gyorsan és egyszerűen megmunkálható és könnyedén felületkezelhető.


A többrétegű fa rétegelt lemez elég erős ahhoz, hogy olyan teherbíró alkatrészeket készítsünk belőle, mint például a repülők bordái. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A furnér lemez többféle fából is készülhet, így például van nyír, nyár, hárs és juhar rétegelt lemez is.


Tisztelt Partnerünk és Kedves érdeklődők ! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A Norland Fatelep Székesfehérváron, Fejér megyében várja a kiváló faanyagot kereső vásárlókat, akik a legjobb minőséget szeretnénk megvásárolni kiváló áron! Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.

Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. A furnérlemez az MDF-lap és a tömörfa közötti átmenetet képezi. Ilyenkor egy vékony, sokszor akár csak mm vastagságú tömörfa lapot vágnak, majd ezt az MDF bútorlapra ragasztják. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.


Add meg a regisztrációs e-mailcímedet, mi pedig küldünk neked egy Magic Linket, melyre kattintva egyszerűbben bejelentkezhetsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések