2015. április 24., péntek

Előregyártott tetőszerkezetek

Előre gyártott tetőszerkezetek. Komplett tetőszerkezetek , faházak, pergolák, és egyéb ácsipari munkák számítógéppel történő megtervezése, és készregyártása CNC-vezérlésű ácsszabászgép segítségével. Igény szerint helyszíni kivitelezés.


Előregyártott tetőszerkezetek

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie. Megbízható, ellenőrzött. A tetőkön kívül faházak, pergolák, ill.


Fordulhat hozzánk elképzeléseivel, de hozott tervek, építési engedélyek alapján. A hagyományos tetőszerkezetekhez képest az előregyártott elemekből álló, szeglemezes tetőszerkezetek rendkívül gyorsan felállíthatók, ami idő- és költségmegtakarítást eredményez a kivitelezőknek, építtetőknek. A szeglemezekkel teherbíró, torzulásmentes kapcsolat alakítható ki, aminek hatékonysága felülmúlja a. A szeglemez a korszerű tetőszerkezetek fakapcsolati kötőeleme, ami két oldalról préselve roncsolás mentes kapcolatot biztosít a tetőszerkezeti elemek rúdjai között.


A szeglemez egy vékony 8-mm vastagságú horganyzott acéllemez, amiből a gyártás folyamán stancolással szegeket szúrnak, hajlítanak ki. A vállalkozás évről évre növekvő mennyiségben állít elő és értékesít fatermékeket, főként belföldi piacra. A szeglemezes tetőszerkezetek , illetve szeglemezes fa tartók fő előnyei, közé tartozik, hogy nagy fesztávú, alátámasztás nélküli egybefüggő tetőszerkezet, fa szerkezet tervezhető belőle.


Ezt a rendszert ilyen elvárásokkal rendelkező épületek kivitelezésére fejlesztették ki. Miért érdemes a szeglemezes tetőt választani? Mert nem kellenek belső tartófalak, azaz az épületek elrendezése bármikor átalakítható, nem szükséges a tető alátámasztására külön figyelmet fordítani. Nem egy új technikáról van szó: éve létezik, azóta használják. Ennyi idő pedig elég is volt ahhoz, hogy tökéletesre lehessen fejleszteni a módszert – így napjainkban a legjobb minőséget kaphatják tőlünk a szeglemezes tetőt választók!


Előregyártott tetőszerkezetek

A módszer különlegessége abban rejlik, hogy a gyártás előkészítése a megrendelő által rendelkezésre bocsátott kész tervdokumentáció vagy helyszíni felmérés alapján az erre a célra kifejlesztett faszerkezet-tervező program segítségével történik. Wolf Haus szeglemezkötésű tetőszerkezetek , rövid gyártási idő, minőségi KVH műszárított fenyő alapanyag, gyártótelepi átvétel vagy szerkezetkész kivitelezés. Házgyárban előregyártott külső és belső falak, oromfalak és térdfalak. Az előregyártott tetőszerkezetek előnye a gyors ősszeépítés , az esztétikus felület , és a hulladékmentes helyszíni építés. A statikai számításokat és a megrendelők igényeit figyelembe véve könnyen varázsolható egy ilyen ipozáns tetőszerkezet az őn házára is keressen fel még az.


Előnye, hogy az egyszerűbb tetőszerkezetek gyorsan befedhetők, olcsó és tartós, lebontás után újra felhasználható, az esetleg törött darabok könnyen cserélhetők, az összetett tetők fedése is könnyen megoldható. Fagyálló és nem gyúlékony. Ezzel szemben viszont felrakása elég munkaigényes, a héjszerkezet elég. Egyedi és szabvány nyilaszárók erkélyek , kerítések , elő tetők , lépcsők , előregyártott tetőszerkezetek , és könnyű szerkezetes faházak , előregyártott falelemei ! Szeglemezes előregyártott tetőszerkezetek beemelése autódaruval.


Előregyártott tetőszerkezetek

Raktár és irodakonténerek, faházak szállítása, daruzása. Tetőkertek elemeinek, termőföl murva, gyöngykavics, kulé kavics beemelése daruzható konténerrel. Tetőszigetelő anyagok daruzása. Gyárban, ipari körülmények között, időjárástól függetlenül, teljes magasságban, hosszban készült falak, födémek és tetőszerkezetek , amiket egy speciális járművel a helyszínre szállítanak, és egy előre elkészített alapon legalább félkész kivitelig összeszerelnek. Európában általánosítható, hogy a készház.


Fa garázsok és fa istállók gyártásával foglalkozunk több, mint éve. A székelyföldi, erdélyi ácsok és asztalosok fa építésben szerzett tapasztalatát, hagyománya tükröződnek vissza az általunk épített fa garázsok és fa istállók képében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések