2015. április 14., kedd

Epdm fólia ár

Bruttó 1ezer Forint felett ingyenes kiszállítás! PVC fólia leplesítés. Szűrőrendszerek kiépítésének tervezése, telepítése. A fólia kezdeti gyártása alacsony energiafelhasználást igényel.


A fóliák nem tartalmaznak mérgező anyagokat emiatt az élettartama alatt nem bocsájt ki veszélyes anyagot a fólia. Aktuális Epdm gumi ár ajánlatok az ÁrGép-en.

Hasonlítsa össze az árakat! Tótechnika A-tól Z-ig. Kert tavak, patakok. Ezeket a fóliákat fix szélességben gyártják, ezekből tudunk kiszolgálni.


A méretek a következőek: 1m, 62m, 15m, 120m, 125m. Az alap tekercs maximális hossza 35fm. Ezt kérésre tudjuk toldani, de csak a helyszínen.


A fólia legyártásához a tó méretét kell először meghatározni.

Nem probléma, ha a medence formája nem szabályos. Adja meg a két leghosszabb méretet, ebből kiszámítható lesz, mekkora hosszúságra van szükség a fóliából. Annak adott szélessége méter, melyet hegesztéssel tudunk még szélesíteni ennek. Anyaga nem tartalmaz semmiféle oldószert, amely a környező felületekbe szivároghatna az idő előrehaladtával. AMENNYIBEN TERMÉKÜNK FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT KÉREM ÍRJON NEKÜNK.


A rendszer meghatározó eleme a kifejlesztett QuickSeam R. EPDM anyagú szigetelő fólia. Egyszerűen, gépi eszközök nélkül tökéletesen vulkanizálható (ragasztható). Felhasználási területek: - Tavak, bio. Tófólia a legnagyobb választékban! Vastagság: mm!


Tekercsszélesség: 10m 62m 15m 120m 125m. Egyéni hosszúságot méterre kerekítve tudjuk levágni. A megfelelő tómeder kialakítása után, jöjjön a tófólia. UV fénynek és a gyökérnövekedésnek, illetve kifejezetten jól viselik a tartós hideget, miközben megtartják fix méretüket.


Megrendelés – pl: mm vastag, 1méter széles fóliából méter hosszúságot szeretne vásárolni, ami 18≈ 1m akkor a „Darab” mezőbe a 1- as számot kell beírnia. Termékek a kategóriában.

A tekercset megbontjuk, az ár fm-re vonatkozik! Hosszú élettartam és nagy rugalmasság jellemzi. A habosított tömítőprofil mm-es talpszélességgel rendelkezik melyen a lehúzható védőfólia található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések