2015. április 24., péntek

Függönysín árak

Karnis Mennyezeti sínek. A műanyag mennyezeti sínek az egyik legegyszerűbb megoldásai a függönyök rögzítésének. A mennyezetbe simulva diszkréten helyezkednek el, de takarására előlapot is ajánlunk. Függönysínek vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Magyarország elsőszámú karnis webáruháza!

Fa karnis, fém karnis, műanyag karnis, kovácsoltvas karnis, tartozékok és kiegészítők. A szép függönyhöz hozzáillő dekoratív karnis való. A JYSK-nél kapható klasszikus színek, mint például a fehér, fekete, alumínium, acél és arany közül mindenki találhat a számára megfelelőt, ami ilik a függönyeihez és a szobához.


Garantáltan kedvező árak , mennyiségi kedvezmények, megújuló akciók. Az olcsó függöny karnis webáruházunk kínálja a legelérhetőbb árakon a legkiválóbb fa, fém vagy pálya karnisokat, egy és kétsoros kivitelben, ahogy falba szerelhetőeket, úgy mennyezetieket is. Rendezze be otthonát Praktikusan!


KEDVEZMÉNY WEBÁRUHÁZUNKBAN.

A webáruházunkon megvásárolt termékekre hónapos garanciát vállalunk, ill. Milyen karnist válasszak? A karnisok közül az egyik legkedveltebb típus az úgynevezett rúdkarnis. Ennek legnagyobb előnye, hogy nagyon egyszerűen felszerelhető, változatosan kialakítható, ráadásul a függöny felakasztása is sokféleképpen megoldható.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. A holker díszléc olyan díszítőelem, amelyet belső térben a mennyezet és az oldalfal találkozási pontjához ragasztanak. Polisztirol sarokléc, nikecell szegőléc, hungarocell szegélyléc néven is ismert - egyfajta dekorációs szegélyként helyezkedik el a sarokban.


A belső téri holkerlécek sajátos hangulatot adnak a falnak, hiszen az egykori gipszstukkók megjelenését. Műanyag mennyezeti sín, fehér színben. Az alumínium sínes karnisok saját gyártásúak, ezért az árak nagyon kedvezőek.


Az alapanyag 1-pályás alumínium sín, műanyag alkatrészekkel. Alap esetben a színe natúr, vagy fehér színterezett. Minden karnis egyedi megrendelésre készül, kiváló minőségben.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A karnisoknak több fajtáját forgalmazzuk, a vitrage (vitrázs) vagy kávéházi pálcáktól kezdve az acélból készült prémium minőségű sínes profilig.

Fa és fém rúdkarnisból, műanyag és aluminium függönysínekből is széles méret és színválasztékot talál. Kaposvár, Guba Sándor utca 71. Haro karnisok: az egyik leggazdaságosabb karnistípus, alkotóelemei műanyagból készültek, igazán tartós és esztétikus megoldás a függönytartók családjában.


Budapest, Újpesti rakpart 1. Breno karnisok: mm-es fém rúddal és műanyag kiegészítőkkel rendelkező függöny-karnis család. Moreale karnisok: mm-es fém rúddal és műanyag kiegészítőkkel rendelkező függöny-karnis család.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések