2015. április 30., csütörtök

Boróka lazúr színek

A fa eredeti színe, minősége (fenyő, tölgy, akác) és szívóképessége erősen befolyásolja a végső szín kialakulását, ezért célszerű először próbafestést végezni. A festést °C hőmérséklet alatt ne végezzük! A különböző színek egymással keverhetők. Festés után közvetlenül a szerszámok vízzel elmoshatók.


Falazúrok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Vásároljon az interneten is megbízható forrásból!

Boróka vízzel hígítható parkettlakk. Az első réteg lazúr felkenését követően ajánlott kicsit megcsiszolni a fát, ezzel fokozva a második réteg tapadóképességét. Amennyiben a fa már kezelve volt (festve vagy lakkozva), érdemes eltávolítani a már felkent rétegeket, a lazúr ugyanis csiszolt felületeken szívódik be a leghatékonyabban. Vásárlás: Lazúr árak, eladó Lazúrok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Lazúr termékek, Lazúr márkák. Vékonylazúr színek , több mint féle változatban! Kiemeli a fa természetes szépségét, hosszan tartó védelmet biztosít a kül-, és beltéri, puha-, és keményfából készített tárgyaknak és szerkezeteknek.

A lazúr jól beszívódik a fába rugalmas, vízlepergető. Alkid kötőanyagtartalmának köszönhetően mélyen beszívódik a fa anyagába, tartósan rugalmas, nem repedező, ellenálló és vízálló bevonatot ad. Színek színtelen tölgy fenyő díó cseresznye vörösfenyő gesztenye fehér ében olajzöld mahagóni paliszander fenyőzöld Vízzel hígítható vastaglazúr. Bevonata dekoratív, fényes, az időjárásnak, UV-sugárzásnak kiválóan ellenáll. A fa természetes légzését nem gátolja, szerkezetét nem fedi el, tartós védelmet biztosít.


Milesi Hydrocrom színek , színskála. A kültéri fák legtartósabb védelmét, minden esetben a színes lazúrokkal tudjuk biztosítani. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. A szélek felé hosszanti irányba haladva lendületesen kenjünk, csuklóból vezessük az ecsetet.


A hosszanti felfestést keresztirányban az ecsettel húzzuk át, ezzel egyenletesre oszlatjuk a felvitt lazúrt. A befejező ecsetvonás egyezzen meg a. A szerszámok a munkavégzés után háztartási. A színek megállapításához próbafestés javasolt. Sadolin Magyarország holnapján. Védi a fát éveken át!


Felhasználása: a festéket használat előtt alaposan fel kell keverni. Minden bel- és kültéri faszerkezet és gyalult faáru kezelésére és karbantartására.

Ideális ajtókra és ablakokra. BORÓKA FABEVONÓ LAZÚR Vízzel hígítható vastaglazúr. Elit minőségű vastaglazúr a fa penészedése és korhadása ellen, ÚV szűrővel.


Lazurán Aqua Favédő Lazúr mélyen beszívódik a farostok közé, ahol védelmet nyújt a faszerkezeteket veszélyeztető különböző kártevő rovarok, - gombák és faelszíneződést okozó gombák ellen. A hatékony vízlepergetés érdekében viaszt tartalmaz. Favédőszer hatása mellett, esztétikus megjelenésével kiemeli a fa eredeti erezetét.


Alkalmazható favédőszerként. A Piktor Festékbolt Győr egyik legszebb és legnagyobb választékú festék és háztartási vegyi áru üzlete. Tisztasági festés rétegben (szín esetén, világos színnel), 3Ft, ~2Ft.


Adjunk új színt a fának gyorsan és egyszerűen. Aki ősszel elmaradt a kerti bútorok felújításával, még gyorsan elgondolkodhat azon, milyen színt kapjanak a kültéri fafelületek. Az élénk színeket sem kell elvetni, ha egy-egy központi látványelemről van szó. A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!


SADOLIN EXTRA KÜLTÉRI SELYEMFÉNYŰ VASTAGLAZÚR Leírás: Vastagrétegű bevonó lazúr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések