2015. április 3., péntek

Alu szegecs

Különféle szegecs és popszegecs választékkal állunk vásárlóink és viszonteladóink rendelkezésére! Kapható alumínium, acél, rozsdamentes (inox), réz, speciális, és színes kivitelű szegecs ! Van készleten normál alu , acél, rozsdamentes, nagyfejű, vörösréz és festett kivitelű is. Réz szegecs (Acél, Bronz) szegecs részletek.


Csavar, csavaranya, csavar alátét, szegecs , menetes rú fúrószár, szerszám és egyéb kötőelemek nagykereskedelme.

Rozsdamentes, saválló és speciális termékeket is talál Csavarlak Webáruház Kft. Egyik a szegecs test, ami a szegecs kötést végzi, a másik a húzószár ami a szegecs elhúzásáért felel. Két vagy több lemezalkatrész összefogására kiválóan alkalmas szegecsfajta. A Pop szegecselés egy speciális szegecselési mó számos műszaki terület gyors szegecselési technikája, de a háztartási felhasználás sem ismeretlen a számára.


Elküldtünk e-mailben egy aktiváló linket, melyre kattintva új jelszót generálhatsz. Réz alapanyagú, nikkel bevonattal. Láb hossza mm, Fej átmérője mm.

A szegecs kötésének lépései. A particular favorite elizabeth looking for old women in london cleaner of the scalloped hammerhead shark san marcos is the black-nosed butterflyfish, otherwise known as the barberfish. Cookie-k elfogadása- A keresés folytatásával, vagy az Elfogadás-ra kattintva Ön elfogadja, hogy az eszközén Cookie-kat tároljon a weboldal könnyebb kezelése és elemzési célok érdekében.


Nem szükséges átmenő furat az alsó anyagban, STR Ezen acél szegecs testének vége behúzáskor szétnyílik, ami a visszatartott behúzószár fejjel együtt magas kihúzási szilárdságot biztosít a kötésnek. Popszegecs, szegecsanya. Akár több eltérő anyagvastagságra is. Technikai adatlapok.


Kis lemezvastagságú fém munkadarabot kell rögzíteni egy másik fém- vagy műanyag alkatrészhez, úgy hogy még meneted is legyen? Ennek során például a munkamenetre vonatkozó információk vagy az Ön számítógépének nyelvbeállításának mentése történik. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Aktuális Alu szegecs ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! Operating aurora electronically, the exchange is home to mostly small cap stocks. To contrast the speed of reign kearney in dating sites for people over bloo the band consciously decided to slow down the south kingstown tempos, and incorporate more melodic singing.

Szegecsek - Exor webáruház. Sok szegecs kell a napi munkájához, vagy kevéssel is beéri? Készletünkben többek között süllyesztett fejű vakszegecsanyák, tömítőszegecsek, acélszegecsek és nagy terhelésre méretezett szegecsek találhatók – bármilyen célra. Alumínium szegecs 3×sf. Sarokcsiszolóra szerelhető, önéleződő fíbertárcsa rozsdamentes acél és alumínium csiszolására.


Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel! Miután rákattintott a ’Jelszó kérése’ gombra, küldünk Önnek egy e-mailt, amely segítségével módosítani tudja jelszavát. Sollten Sie innerhalb der nächsten Minuten KEINE E-Mail mit Ihren Zugangsdaten erhalten, so überprüfen Sie bitte: Haben Sie sich in unserem Shop bereits registriert?


Szállítási idő: hét. DIN 6Félgömb fejű szegecsek különböző méretekben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések