2015. április 28., kedd

Laminált padló fólia

Egyes laminált padló és vinyl burkolatok esetén csak megfelelő padlóalátét alkalmazása mellett érvényes a garancia. Szőnyegpadló esetén egy jól kiválasztott padlóalátéttel a komfortérzetet is növelhetjük, ezáltal egy még süppedősebb szőnyeget kapunk. Laminált padló Alátétek és kiegészítők.


A Diego kínálatában többféle alátét is megtalálható, hogy a helyiség és a burkolási munka körülményeihez megfelelőt választhassa ki. Alátét használatával laminált padlója szépségét tovább megőrizheti, és a rendszergaranciát is érvényesítheti. Párazáró fólia alkalmazását azért javasoljuk, hogy az esetlegesen az aljzatban maradt pára (nedvesség) ne okozzon kárt a laminált parkettában.

A párafékező fólia közvetlenül az aljzatra kerül, cm-es átfedéssel. Minél inkább ki van téve a laminált padló aljzatból felszabaduló párának annál vastagabb fóliát érdemes alátenni. A festő fólia sajnos nem jó megoldás. Egyrészt nem kellően vastag – mikron.


Létezik nagyon egyszerű, univerzális, olcsó fólia is. Ennek hátránya az lehet, hogy elhelyezés után a fólia összenyomódhat a parketta alatt, így a padló megsüllyedhet, és ennek következtében vékony rés keletkezik a szegőléc és a padló között. A laminált padló nem csiszolható, nem lakkozható, így elhasználása esetén cserére szorul. A padlók választékában megfigyelhetők trendek és irányzatok, melyekhez cégünk folyamatosan igazodik.


Erős kopásállósága és széles színválasztéka.

Ennek híján “süppedős” padlónk lesz, ezért egyenetlen talaj esetén a munka elkezdése előtt javasolt önterülő aljzatkiegyenlítő. Forróvizes padlófűtés esetén laminált padló alá a habalátét fólia helyett padló alátét papírt un. Ennek elmulasztása esetén a laminált padló összerakott állapotban kénytelen alkalmazkodni a szoba klímájához, ami a panelek (lapok) vetemedését okozhatja.


Ahhoz, hogy akár évtizedekig élvezhessük a laminált padlónk szépségét, néhány apróságot ajánlunk figyelmükbe az alábbiakban. A Haro falrögzítő rendszere egy személyre szabott megoldás,hogy kedvenc laminált padlójával díszítse a falakat is. A falburkolat kívánt mérete szerint mérje ki a rögzítő sínek.


LAMINÁLT PADLÓ LERAKÁS HÁZILAG VIDEÓSOROZAT : A szükséges eszközökről készült első videót már láthattad. A videósorozat azonban még olyan részekkel folytatódik, mint aljzatelőkészületek (43p) lerakási irány, indul pont meghatározása (18p), legfontosabb első lépések (25p), majd jönnek a szabással, vágással kapcsolatos részek. Ahol ,közel 2féle laminált padlóból választhat!


Kérés esetén,egyedi árajánlatot készítünk,minden kedves megrendelőnek! Ajándék szegélyléc és alátét fólia , minden. A termékek kiszállítását,kérésre kedvezményes áron. Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára.


Zajcsökkentő alátét. Ha ezt az értéket meghaladja az aljzat hullámosodása abban az esetben a garancia érvényét veszti. Természetesen értve ez alatt, hogy a padló ennek köszönhetően sérül meg. Minden laminált padló használható padlófűtéshez, de csak vizes rendszerűekhez, mert az elektromos rendszer túl meleg a számukra.


Az aljzatnál nedvességi és felfűtési vizsgálatot kell tartani, és csak a teljesen száraz aljzatra, párazáró- és padlópapír fedés után lehet a padlólapokat.

Találja meg a HOMEINFO-n a választ kérdésére! A megfelelő laminált padló kiválasztásakor mindenki szembesül kihívásokkal – rendkívül széles az üzletek kínálata, különböző gyártók, különféle terméktulajdonságokkal ígérnek minőséget és hosszú élettartamot, a ránk nehezedő információ tömeg szinte végtelen, a döntés, pedig egyre csak nehezebb és nehezebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések