2015. április 15., szerda

Hőszigetelt tetőpanel

A Kingspan által gyártott tetőrendszerekek kitűnő hőszigetelési és termikus tulajdonságokat biztosíthatnak ügyfelei számára. Fal- és tetőrendszerek kiegészítői. Kitűnően kombinálható szendvic. Szendvicspanel termékek kedvező áron a Tesz-Kft-től. Hőszigetelő tetőpanel öt bordával.


Cégünk fő profilja hőszigetelt szendvicspanelek forgalmazása.

Vállaljuk hűtőházak, ipari csarnokok, irodaházak, bemutatótermek, áruházak, s egyéb hőszigetelt épületek kivitelezését, megtervezéstől kulcsátadásig, valamint ipari hűtőgépszerelést és hűtőházak hűtésrendszerének karbantartását. A Lindab Coverline önhordó, hőszigetelt szendvicspanelekkel rövid idő alatt nagy tetőfelületek burkolata kivitelezhető egy rétegben, gazdaságosan. A Lindab által forgalmazott szendvicspanelek ipari jellegű, acél, valamint vasbeton vázszerkezetű épületek külső és belső falainak, illetve tetőinek térelhatárolására.


Hátránya a szendvicspanelnek. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az ipari, kereskedelmi épületek kiváló hőszigetelt tető- és falburkolatai a több rétegből előregyártott szendvicspanelek (kompozit panelek).


Raktárkészletünkben található PUR, PIR, kőzetgyapot töltetű fal és tetőpanelek, és lépésálló PIR szigetelő táblák. ISOPAN Isovela tetőpanel Hullám mintázatú hőszigetelt tetőelem, amely ideális a nagy tető felületek esztétikus kialakítására.

Könnyen telepíthető, ideális az ipari, mezőgazdasági épületek tetőszerkezetének kialakítására és az egészségügyi okokból cserélt azbeszt tető helyettesítésére. Kapható legnépszerűbb. Az alábbi oldalon megtalál és letölthet minden olyan dokumentumot, katalógust és termékismertetőt, amire esetlegesen szüksége lehet. Pur-habos szendvicspanelek. A poliuretánhabos szendvicspanel szerkezetek előnyösen használhatók.


A szendvicspanel héjazata készülhet lakkozott, horganyzott vagy horganyzott acélból, natur vagy alumíni. A turkálóban található teméket nem leltározzuk, ezeket kizárólag a helyszínen lehet kiválogatni, amihez humán erőforrást nem biztosítunk. Tetőpanel bevilágító Az ipari és kereskedelmi létesítményekben a nagy belső terek természetes fénnyel történő megvilágítása fontos szempont. A természetes fény kihasználásához elengedhetetlen eszköz a tetőbevilágító. A tetőpanel alsó fegyverzete megegyezik az oldalfal lemezzel.


A felső fegyverzet a könnyűszerkezetes építészetnél használt tetőfedő lemezek választékából kerül ki. A szélkiképzés kialakítása biztosítja a kapcsolhatóságot és a vízzárást. PUR habos tetőpanel. Előnye a helyszíni szigetel.


Ezt követve fogjuk felszerelni a csatornát. Azután felszereljük a lefolyócső bilincsét, megjelöljük annak rögzítési helyét, és előkészítjük a szerelési lyukakat. A bilincset tipli segítségével szereljük fel.

Ha a rendszert polisztirollal hőszigetelt falra szereljük, megfelelő hosszúságú csavart használjunk. A hagyományos tetőcserépfedésre kísértetiesen hasonlító Kingspan Roof Tile tetőpanel valójában a külső felén tetőcserép-mintázattal ellátott, modern, hőszigetelt szendvicspanel-rendszer, mely kiválóan alkalmazható mind ipari, kereskedelmi, mind lakóépületekben, ahol a tető hajlásszöge eléri, vagy meghaladja a 12°-ot. Ha a lejtés irányában toldani kell a szendvicspanelt, akkor ennél meredekebb tetőkialakítás szükséges.


JDONSÁGAINK TARTÓSZERKEZET NAPELEMHEZ. Kingspan hőszigetelt tető, fal és homlokzati panelrendszerek. Cső, zártszelvény és egyéb profilú szerkezeti acélok ívesítése. J, ERŐSEBB GERINCELEM. Ezt a terméket időtállósága, hőtechnikai és mechanikai tulajdonságai együtt tették elterjedté az építőipar minden területén.


Ezek a korszerű technológiával és kimagasló pontossággal gyártott építőelemek több vastagságban, meghatározott hosszakban raktárkészletünkről azonnal elvihetők. Az utóbbi években egyre elterjedtebb, hogy trapézlemezből építenek kerítést. Ennek nagyon sok előnye van, hiszen pontosan meghatározható milyen magas kerítést szeretnénk építeni, széles színválaszték áll rendelkezésre, akár famintás lemezt is választhatunk, kerítésünk erős, könnyen takarítható és nem utolsó sorban tartós lesz, hiszen nem kell festeni többet.


Lakossági-, ipari ill. Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazhatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések