2015. április 14., kedd

Alumínium műszerdoboz

Műszerdoboz készítése alumíniumból. Egyedileg lézervágással készítve. Nálunk olyan robusztus alumínium műszerdoboz okat is talál, amelyek nemcsak a dizájnt, hanem a védőhatást illetően is a legjobbakhoz sorolhatók. Akár egyszerű, akár elegáns, kicsi vagy nagy.


IPvédelmi osztályt is magába foglalja.

Tetszetõs alumínium mûszerdobozok. A kanadai Hammond cég számtalan tetszetõs kivitelû mûszerdobozt dobott piacra. Talán egyik legkedveltebb sorozata 1. Alumínium műszerdoboz , beépített szerelősínnel 300x200x80mm. Minél többet vesz, annál kedvezőbbek az árak. Visszatérő vásárlóknak további kedvezmények járnak.


A fali rögzítéshez a műszerdoboz különböző opcionális lehetőségeket kínál.

A profilok a NYÁK-ok beszereléséhez különböző fiókokkal, valamint alternatívaként használható csavarcsatornákkal rendelkeznek. Gépeink lehetővé teszik acéllemez alapanyagok mellett az alumínium , műanyagok és rozsdamentes acélanyagok vágását is. Vállaljuk speciális egyedi alkatrészek gyártását, illetve nagy szériás tömegcikkek elkészítését is.


Fémmegmunkálás felsőfokon! A lézervágást Budapest területén, Csepelen hajtjuk végre. A megjelenített ár az egyéni beállításnak megfelelően nettó (ÁFA nélküli) ár, mely már tartalmazza az esetleges egyedi kedvezményt, szállítási költség nélkül. Kérjen visszahívást! Henger alaku alumínium műszerdoboz.


A műszerdoboz hátlapján a kivágásokat készítettük el. Az egyik nyílást utólag eltávolíthatóra kellet elkészíteni , ezért kikönnyítve van. Besajtolható rögzítőelem PEM anya lézervágott alkatrészben.


Megérkezett FEZER vákumdaru, a lemezek karcmentes mozgatásának érdekében. Cnc hajlítás különböző rádiuszokkal. Lézervágás hajlítá. Szállítás akár már a megrendelés.

Elektronikai alkatrészek globális forgalmazója. A készen kapható általános felhasználású műszerdobozok nyílásainak kivágását vállaljuk egyedi igények szerint. A kész dobozok feliratainak elkészítését, vagy magára a dobozra vagy egy ráragasztható előlapra elkészítjük igény szerint.


Testreszabott fekete alumínium műszerdoboz , alumínium hő elsüllyed az EXCELSIOR megveszem! Felszerelt szakmai mérnöki csapat, és a fejlett importált felszerelések, biztosíthatom Önöket, a kiváló minőségű, fém termékek. Eloxált alumínium sínrendszer gravírozott feliratokkal. A Derik cégcsoport cégtábláit foglaltuk egy eloxált alumínium sínrendszerbe.


A cégtábla egymás alatti elhelyezése egy sínrendszerben dekoratív megjelenést biztosít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések