2019. november 20., szerda

Süttői kő

Roppantott kő SÜTTŐI mészkőből jellemzői: A magyarországi méltán híres süttői bányából származó, fagyálló mészkőből készült falburkoló kő. Színvilága bézs, homogén, markáns részletek nem jellemzik. Világos megjelenésű roppantott kő , melynek minden eleme kézi sprengeléssel készült. Süttői kő felhasználásával külső ablakkönyöklő, belső ablakkönyöklő, ablakkeretek, ablakpárkány, fedlapok, tartó pillérek, lépcsők, teraszok, házfalak kapcsolt kőburkolatának kivitelezését vállaljuk.


A tardosi kő tulajdonképpen mészkő , de kiváló megmunkálhatósága és fényezhetősége.

Az építkezésnél mind a süttői , mind a tardosi követ felhasználták. Legismertebb középkori emlékünk, amely ebből a kőből készült, a visegrádi. A sárgás, sárgásbarna úgynevezett „ süttői ” mészkő – amely már. Török kő a Balkán Stein-től. Tardosi pattinott márvány és süttői mészkő eladó 4. Terméskő mészkő dolomit, 1. Magyarországon az építészeti felhasználású mészkövek közül a köztudatban legelterjedtebbek és legismertebbek: a sóskúti, a Fertő tó melletti fertőrákosi, a budakalászi és a süttői mészkő.


Roppantott csipkézett kő SÜTTŐI mészkőből – jellemzői: A magyarországi méltán híres süttői bányából származó, fagyálló, kemény mészkőből készült falburkoló kő , minden elem gondos kézi munkával “csipkézve”.

Meghosszabbítjuk vele a nyarat. Mediterrán hangulatú kő. Padlófűtéshez alkalmas. Egyenletesen érezzük a meleget a szobában. Különlegessége, hogy vörös és fekete színű vas- ill.


A tardosi bányából származó, hússzínű mészkövet “magyar márvány” névvel is illetik. Mi a süttői kővel azonos. Az általunk beépített kő anyagok ÉMI minősítéssel rendelkeznek. A megfelelő terméskövek kiválasztásához ingyenes szaktanácsot adunk. Ez azért fontos, mert a terméskőnek nem csak szépnek, de időtállónak is kell lennie.


A kőzet kiválasztásánál nem szabad csak a színből kiindulni, ismerni kell a terméskövek. Ha olyasmit szeretne, amit a listában nem talál, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogyan oldjuk meg a kérését. Lithofin kőápoló és kőtisztító szerek év múlva is mintha új lenne Nem rövid csillogás, időtálló ragyogás. Egy éve kiválónak bizonyuló módszer a kőápolás szakértőjétől Önnél is eredményes lehet? Fő tevékenységünk elsősorban a süttői mészkő mindenfajta megmunkálása, de a máshol bányászott mészkövek, illetve márványokkal is szívesen dolgozunk.


A késztermékek gyártása tömbökből, illetve lapokból történik. A Süttői Erdészet vadgazdálkodási területe meghaladja a 9.

Az újonnan érkezőknek csakúgy, mint az évente rendszeresen visszatérő vendégeknek, jó szórakozást nyújt a kiváló vadállomány által biztosított vadászati lehetőség. Ez az oldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. A süti információkat a böngészőjében tároljuk, és az oldal funkcióinál használjuk az Ön azonosítására, amikor újra meglátogatja oldalunkat. Különböző funkciójú, időtálló, a környezetbe harmonikusan illeszkedő terméskő burkolatokat kínálunk családi házak, lakóparkok, közintézmények részére garanciával.


Engedje meg, hogy megvalósítsuk álmait és a legszebb kőburkolattal szépítsük otthonát. Jöjjön el hozzánk, várjuk szeretettel solymári telephelyünkön lévő bemutatótermünkben, ahol a magyarországi piacon a legmagasabb minőségű mészkő, márvány, gránit és egyéb természetes kövek óriási választéka található. A kő az építész minden gondolatának kifejezésére alkalmas eszköz. Aki azzal a céllal látogat el hozzánk, hogy a Flinstone természetes díszítőköveiből válassza ki azokat a semmi mással össze nem hasonlítható anyagokat, melyek finom eleganciával felöltöztetik majd épületét, évszázad hagyományával és örökségével találkozik.


Cégünk, a Stone Concept Kft. Ariostea porcelán lapok szakkereskedése. Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk.


A rendeltetésszerű igénybevétel során ilyen hatásoknak nem szabad kitenni sem a márványburkolatot, sem a márvány járólapot, sem a márvány munkalapot, sem a márvány padlólapot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések