2019. november 21., csütörtök

Süttői mészkő burkolat

Bármelyik kialakítást választja a végeredmény harmonikus és elegáns összhatást kelt, Magyarországon számos építési terv kiírásában szerepel kifejezetten a süttői mészkő , mint építési anyag és burkolat. Ez nem véletlen, a süttői név egyet jelent a minőséggel, fagyállósággal, garancia a kő élettartamára. Magyarországon az építészeti felhasználású mészkövek közül a köztudatban legelterjedtebbek és legismertebbek: a sóskúti, a Fertő tó melletti fertőrákosi, a budakalászi és a süttői mészkő.


A tardosi bányából származó, hússzínű mészkövet “magyar márvány” névvel is illetik. Mi a süttői kővel azonos.

Süttői mészkő - Süttői kőburkolat - Mediterrán kőburkolatok. Süttői kő felhasználásával külső ablakkönyöklő, belső ablakkönyöklő, ablakkeretek, ablakpárkány, fedlapok, tartó pillérek, lépcsők, teraszok, házfalak kapcsolt kőburkolatának kivitelezését vállaljuk. A süttői mészkő kimagasló képességeit mi sem példázza jobban, mint hogy ebből az anyagból épültek fel egyik legfelvilágosultabb királyunk, Mátyás palotái is, a kor polgárházainak párkányai és a reneszánsz kertek szinte mesébe illő térelemei, szép példáját adva a reneszánsz korszellem és a több száz millió. A cég több mint éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkezik. Tevékenységi köre a különböző funkciójú, időtálló, a környezetbe harmonikusan illeszkedő, esztétikus terméskő burkolat mesterfokú kivitelezése beltéri és kültéri felhasználásra.


A megfelelő színű burkolat kiválasztásának megkönnyítésére pedig a kőburkolathoz illő bútorokkal és dekorációs termékekkel rendeztük be a különböző helyiségeket. Jöjjön el párjával bemutatótermünkbe!

Munkatársunk segítségével válasszák ki otthonuk mészkő burkolatát! Jura mészkő előnyei. Terméskő burkolat kültérre és beltérre.


Különböző funkciójú, időtálló, a környezetbe harmonikusan illeszkedő terméskő burkolatokat kínálunk családi házak, lakóparkok, közintézmények részére garanciával. Az általunk kitermelt és forgalmazott mészkő : Aminek alapanyaga mészkő , az nálunk megtalálható. Ha olyasmit szeretne, amit a listában nem talál, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogyan oldjuk meg a kérését.


Mészkő Pláza: Mészkő , Gránit, Márvány, Kvarcit pala, Gneisz és sok más természetes alapanyag, folyamatosan bővülő kínálat - vásároljon néhány kattintással MEGBÍZHATÓ forrásból! A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. Mészkő , burkolat , felhasználása, nagytáblás készlet bemutatása.


A mészkő az üledékes kőzetek csoportjába tartozik. Az üledékes kőzetek lehetnek törmelékes (egy más, korábban kialakult, de szétmállott kőzetből jönnek létre), vegyi vagy biogén üledékes (oldatból válnak ki) és szerves üledékek (elhalt élőlények anyagának felhalmozódása). Mattcsiszolt vagy polírozott megmunkálással, hossz-vágott (travertin), vagy keresztbe vágott (márványmintás) kivitelben elérhető.


A környezetében elhasználódott, megkopott mészkő burkolatát újszerű állapotba varázsoljuk, ha esetleg a meglévő mészkő járólap vagy egyéb mészkő burkolat felületébe vegyszermarás vagy egyéb szennyeződések, karcok jelentkeznek illetve, ha nincsenek egy síkban a lapok, akkor az említett hibákat is orvosoljuk. Időtálló, a környezetbe harmonikusan illeszkedő, esztétikus terméskő burkolatok beltérre és kültérre. Az alábbiakban – a teljesség igénye nélkül – megtekintheti terméskő burkolat kínálatunkat.

Merítsen ötletet belőle vagy keressen fel bennünket személyesen, hogy egyedi igényeihez mérten tudjunk burkolat típust ajánlani Önnek. Balatonföldvár - ürömi mediterrán kő - terméskő burkolat. Gárdony - keszthelyi mediterrán kő - falburkolat.


Bartók Béla Emlékház - külső-belső kőfaragó munkák. Német iskola - csobánkai kő - falburkolata. Közpark, Budaörs - ürömi és süttői kő.


A padló csiszolása során azonban újabb lukak kerülhetnek elő, melyeket a csiszolás első lépései közben, akár több alkalommal is újra kell tömíteni a burkolat műgyantás glettelésével. Az ultravékony pala kőfurnér korszerű és időtálló, természetes anyag. A palakő burkolat fával, fémmel és üveggel is jól kombinálható exkluzívvá varázsolt otthonában.


Kőanyagainkat a világ több pontjáról importáljuk, melyeket az ország legnagyobb kőburkolat bemutatórmében élőben is megtekinthet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések