2019. november 13., szerda

Króm díszléc

Díszcsík krómcsík védi a karosszériát a kisebb sérülésektől, karcolásoktól, de egyben dizájn javító szerepe is van. Az autó szépségápolás egyik elismert eszközénél nagyon fontos, hogy tartósan és hézagmentesen tapadjon a karosszériához. Volkswagen Eredeti króm hatású csomagtérajtó díszléc. A csomagtér élére kerülő, króm hatású, ragasztott dekorelem.


Jó minőségű, német, króm díszléc szélvédőhöz. Nem repedezik be, nem fakul ki két hét után. Az alkatrész ára méterenként értendő. A rendelési darabszám megegyezik a díszléc hosszával.


A kép csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet. Díszítőcsíkként vízszintesen, vagy függőlegesen is felragaszthatóak, ízlésesen megosztva így az unalmas és egyhangú falfelületeket és így lehetővé teszi azt is, hogy a díszléc két oldalán különböző színűre fessük a falunkat. Króm díszléc , D profil univerzálisan felragasztható 3M-es ragasztóval ellátott, hajtható, vágható. Szükség esetén a felragasztást is vállaljuk. Univerzális alkatrészek!


Króm díszléc

Az ár db-ban van megadva! Ajtóvédő díszléc használatával Ön garantáltan megvédheti gépjárműve ajtajainak állapotát. A gépjármű ajtajára történő rányitások és kisebb balesetek által okozott károk teljes mértékben elkerülhetők az ajtóvédő díszléc segítségével.


A festék így nem fog pattogzani, illetve a. A belső téri dekorációk látványos pontja az oldalfalon kialakított dekoráció, legfontosabb eszköze a bordűrléc és a sarokelem. A profilokból felületi mintás és minta nélküli elemet is gyártanak, hozzá illeszkedő köztes díszítésekkel és sarokívekkel. A sík falra ragasztott díszlécnek többféle feladata lehet: mennyezeti kazetták és fali keretek kialakítása. Díszléc és LED lámpa Webáruház - ANRO Webáruház.


Króm díszléc

Soha nem volt olyan aktuális a lakásfelújítás, mint most, azonban a mesterek egyre drágábban és egyre rapszódikusabban érhetőek el. OLDALFALI LÉC - Gipsz stukkó és polisztirol díszléc Budapesten! Nem webáruház, csak termékbemutató oldal! Dekorációs króm díszcsík Elegáns, króm dekorációs csík. Nagyon sok autó esetében használják ezt a fajta dekorációs csíkot.


A probléma velük az, hogy 5-éven belül vagy mattulnak, vagy megkopnak, ha nem tartjuk őket karban és már nem szépek. ANRO LED világítás és díszléc webáruház - Almássy Márton u. Reviews Remek árak mellett gyors és. Oldal doboz króm díszléc LED világítással.


Króm díszléc

Piros lencsés, helyzetjelző funkcióval. Króm lencsés, helyzetjelző funkcióval. Bizonyára sokan egyetértenek abban, hogy az autó megjelenésén sokat dob a krómozott szélű hűtőrács és a Classic esetében a hátsó krómléc a csomagtartón. Bár a Renault Hungária honlapjáról nem derül ki, hogy ezek milyen felszereltségű autókhoz járnak, mi természetesen kiderítettük, mi is a logika a krómozásban.


VW Passat króm díszléc lökhárító krómléc 3C Passat hátsó lökhárító díszléc Igény esetén első. Első Lökhárító - BAL. Ford Focus Lökhárító díszléc.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések