2019. november 4., hétfő

Nútféderes deszka

Gyémánt körfűrésszel pontos méretre vágott deszkák, palló és gerendák, felületük olyan, mintha csiszolták volna, a vágásfelületek egyenesek és egyenletesek. Nútféderes fózolt lambéria. Főként tetőterek és ereszaljak burkolására szánt mm vastag B-C minőségű lambéria.


A lambéria m, m, m hosszúságban vásárolható meg, az aktuális készletről kérem érdeklődjön telefonon vagy e-mailen. OSB lap nútféderes mm. Legjobban a tetőterek és elválasztások kialakításához használható, de tető, palánk, vagy akár járófelület kialakítására is ideális.

Nagy szilárdság, remek formatartás jellemzi. A Multirock lemezek kedvezően alkalmazhatók gipszkarton válaszfal rendszerekben, homlokzati falak belső felén, borított gerendafödémek gerendák közötti légterében, könnyűszerkezetes épületek homlokzati acél falkazettáiban, zárt álmennyezetek fölött hő-, hang- és megelőző tűzvédelmi szigetelésként. Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák!


NÚTFÉDERES , MEGFOGÓHORNYOS ELEMEK. A rétegelt lemez néhány előnye az OSB-vel szemben: Sokoldalúbb alapanyag, hiszen a különböző fafajokból készült rétegelt lemezek (nyír, nyár, bükk, fenyő, ceiba, okumé, meranti) eltérő tulajdonsággal és felhasználási területtel rendelkeznek. A BSH egy olyan építőanyag, amely mindenhol használható, ahol számít a teherbírás, a forma stabilitása és még a szépség is. Deszka , palló Kereskedésünkben pallók és deszkák vásárolhatóak magas minőségben luc fenyőből és borovi fenyőből, melyeket saját üzemünkben készítünk, csiszolunk, gyalulunk asztalos minőségűre.


Dupla mm-es deszka vakpadló mely között mennyezetgerendák – X 1 X cm-esek , a gerendák közé vagy rá téve ásványgyapot vagy Nikecell szigetelő.

A laminált parketta lerakása tipikusan az a munka, amely házilag és egyénileg is könnyen kivitelezhető. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák! A termékekre kattintva a leíráshoz jut.


Szaunák, szauna építőanyagok. Drivers available same day. Olcsó méteres és méteres zsaludeszka, gyalult áru, deszka , lambéria, ereszdeszka, hajópadló, teraszburkoló folyamatosan kapható fatelepünkön. Válogasson 5m 3-es készletünkből látogassa meg a Hobler Fakereskedés csömöri fatelepét Budapest határában, az Mmellett!


Különböző méretű gyalult deszkák. Az általunk forgalmazott gyalult termékek felület kezelés után (festés, lazúrozás, lakkozás) azonnali felhasználásra alkalmasak,további szárítást nem igényelnek. Erdélyi Facentrum - Fenyőfából készült faházak, megtervezve és kivitelezve! Jól terhelhető, könnyen megmunkálható irányított szálelrendezésű faforgácslap.


Tartósabb, mint a furnér, ezért jobban terhelheti. Vékonyságából adódóan jól hajlítható, ezért ívek kialakításához használhatja elsősorban. Ytong tégla Ytong nútféderes falazóelemek Ytong nútféderes válaszfalelemek Ytong előfalazólapok Ytong Multipor ásványi hőszigetelő. Fenyő deszka , zsaludeszka változó szélességű. Cégünk telephelyén faáruk széles választékát kínáljuk vásárlóink számára.


A modern építőanyag!

Amerikában már több évtizede gyártják és használják, ezt az egyedi tulajdonsággal rendelkező préselt falemezt. Orosz nyír rétegelt lemez GOST. Padlók esetében a nút-féderes táblák. A kerti szegélyeket kerti utak, járdák, kisebb autóforgalmú felületek megtámasztására, határolására, lezárására ajánljuk.


Egyenes tetejű kialakítással, nútféderes kapcsolódással kerülnek legyártásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések