2019. november 12., kedd

Kukorica szőnyeg

Többé nem jelent gondot a kiömlött kávé, játszó gyerekek által hagyott foltok vagy a kutya sáros mancsa, hisz speciális folttaszító tulajdonságának köszönhetően szálai nem szívják magukba a nedvességet, így az könnyen letörölhető a szőnyeg felületéről, s ez. Speciális folttaszító tulajdonságának köszönhetően szálai nem szívják magukba a nedvességet, így az könnyen letörölhető a szőnyeg felületéről, s ez által nem hagy foltot. A kukorica szőnyeg legmodernebb szálból készült szőnyeg.


Mivel a szőnyeg szálai utólagos kémiai kezelésen nem esnek át, ezért az érzékenyebb bőrűek és kisgyermekes családok számára is ideális választásnak bizonyulhatnak. A természetes alapanyagú szizál-tengerifű-kókusz- gyapjú-bambusz- kukorica alapanyagú szőnyegek burkolatok. Bambusz szélessége fm.

A SmartStrand minőség egyedülállóságát főleg annak köszönheti, hogy a szőnyeg szálanyaga részben kukorica , ebből fakad különleges szennytaszító képessége is: a vásárláskor egészen szokatlan módon 7-éves foltosodási garanciát is kapunk. Egy kis izelítő a kukorica szőnyeg tisztíthatóságáról és tartósságáról. Színválaszték Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg! Ráadásul a szennytaszító tulajdonságot nem a szőnyeg szálaira felvitt. Szőnyeg kínálatunkban megtalálja a hazai és külföldi gyártású gépi -kézi valamint tűzött -szövött szőnyegeket.


Szőnyegeink minőségi alapanyagokból készülnek, ami lehet gyapjú, pamut, kukorica , viszkóz, akril, pes, pl vagy ezek keveréke. Az új kukorica rost szálú szőnyegek a folteltávolítás területén kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek, ezáltal megkönnyítik tisztításukat. A foltokat lehetőség szerint a szennyeződést követően haladéktalanul távolítsa el.


Kerülje el a szőnyeg dörzsölését, mert ez csak a szálak mélyére préseli a szennyeződést.

Szőnyeg anyagaink közt megtalálható a kiváló minőségű gyapjú, viscose, a természetes könnyen tisztítható kukorica rost, akril vagy a luxus selyem és pamut. A pamut szőnyeg növényi eredetű természetes szálas anyagok közül az egyik leggyakrabban felhasznált anyagból készül. Népszerűségét rugalmasságának, puhaságának, meleg hatásának, tartósságának köszönheti, ráadásul könnyű vele bánni szinte minden helyiségbe alkalmas. Természetes szőnyeg otthonába és garantált az egyedi hangulat, valamint stílus. A szennyfogó kókusz szőnyeg 1-méteres szélességben 18mm vastagságban kapható.


Egyedi méretre szabható, akár íves formára is. Kül és beltérre egyaránt használható a szennyfogó kókusz szőnyeg. Forgalmas helyekre belépőkbe, forgó ajtókba, teraszokra, alkalmas.


Szegést nem igényel vastag vinil aljba ültetett kókusz. Igen magas a szennytaszító képessége, kopássállósága, a gyártó 7-év garanciát vállal. A Smartstrand szőnyegeket megjelenésük, luxusérzetük és a könnyű kezelhetőség teszik napjaink egyik legközkedveltebb padlószőnyegévé.


Kukorica szálainak köszönhetően antiallergén. Többféle terméket állítanak elő gyapjú alapanyagból az otthoni egészségesebb környezet kialakításának érdekében. Budapest, Budafoki út 183. A gyapjú szőnyegek ideálisak lehetnek az allergiában szenvedőknek, hiszen úgy működnek, mint egy természetes légtisztító. Teljesen ÖKO minősítésű szőnyeg 4-méteres tekercsekből rendelhető a kívánt méretre igény esetén szegéssel.


Lépcső szőnyegnek kiválóan alkalmas mid amellett hogy szép, de puha kellemes járást biztosít. Ha vásárol egy új szőnyeget, akkor van néhány dolog, amit szem előtt kell tartania. Az első, hogy, milyen alapanyagból készült a kiszemelt szőnyeg.

Ugyanis minél erősebb az alapanyag, a szőnyeg annál tovább lehet otthonának esztétikus és meghatározó lakberendezési kiegészítője. Vegyük például az igen kedvelt szizál. Szizál szőnyeg A szizál szőnyeg az Agave növény rostjából készül. Eleinte főleg zsinegeket és hajókötelet készítettek a növény rostjaiból, de később ez az alapanyag megjelent a lakberendezés világában is, főleg mint falburkolat és szőnyeg alapanyag A növény betakarítása akkor kezdődik, mikor leveleinek hossza már eléri a 5-métert. PadlóSzőnyegVilág termékei között különböző áron talál irodai és lakossági minőségi szőnyegpadlókat és modulszőnyegeket.


Többféle gyártó SmartStran ITC, Lano és anyag közül választhat legyen az kukorica , gyapjú, szizál, viszkóz vagy szintetikus padlószőnyeg. A nagyméretű, kiváló minőségű szőnyegek puhaságot és a stílust visznek az otthonodba, kedvező IKEA áron. Nagyméretű szőnyegeink sokféle stílusban és színben kaphatók, és találsz nálunk könnyű és súlyosabb, bolyhos változatokat is.


Válassz a síkszövésű és a hosszú szálú szőnyegek széles kínálatából!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések