2019. november 13., szerda

Műanyag ablakpárkány árlista

A műanyag ablakpárkányok mm vastagságban, légkamrás szerkezettel merevítetten készülnek. Nagy volumenű beszerzéseinknek és költség optimalizálásunknak köszönhetően nálunk megtalálja az ön igényeinek legjobban megfelelő és legjobb árú, kiváló minőségű műanyag ablakpárkányt. Rövid határidő, gyors ügyintézés. Emellett Alumínium és Lindab lemez párkányok minden esetben egyedi méretre készülnek a megrendelői igényeknek megfelelő anyag vastagsággal és RAL színterezéssel.


A Végzárók árát nem tartalmazzák az áraink.

Weboldalunkon széleskörű információkat talál a műanyag , alumínium és műkő párkányokról, azok végzáróiról. Szaküzletünkben mintákat, bemutatódarabokat talál, és kollégáink villámgyorsan elkészítik árajánlatát is! CSAK MEGRENDELÉSRE HETES FEHÉR, ÉS HETES HATÁRIDŐVEL RAL SZÍN ESETÉN!


Számos cég ígér raktárkészletről műanyag párkányt fehér színben, de utána jártunk, és sok helyen csak limitált mennyiségben, vagy csak adott méretben vásárolhatóak meg, de olyan is van, hogy csak egy hetes szállítási idővel tudnák biztosítani a párkányt. Fehér műanyag párkány raktárról azonnal. Az alábbiakban az épp aktuális akciós áron vásárolhatja meg műanyag párkányait kínálatunkból.


Online árlista letölthető itt. A feltüntet árak bruttó átadási árak.

Nézzen szét és kivitelezze házilag a műanyag ablakpárkány. Nyílászárók cseréje esetén a táblázatban szereplő munkadíjakkal és egyéb szolgáltatásokkal számolunk. A táblázat tartalmazza a panel és tégla építésű lakásokra, házakra vonatkozó szolgáltatási árakat is. Azonnali árajánlat ide kattintva! INGYENES műanyag ablak és nyílászáró helyszíni felmérés, Budapesten, Százhalombattán, Érden, Tárnokon és Diósdon.


Műanyag ablakoknál, kedvezmény! Az itt szereplő műanyag párkány árak az áfát, a méretre vágást és az anyag veszteséget tartalmazzák és telephelyi átvétellel érvényesek! Házhozszállítás rendelhető! Extrudált és hajlított alumínium párkányok vastagság mérése a mélység közepén történik. MŰANYAG ABLAKPÁRKÁNY FEHÉR, 124X25CM és még termék közül választhat a kategóriában.


Mondhatjuk, hogy a legtökéletesebb választás? Olyan nincs, hogy a legjobb választás. Minden helyzetben a beépítési környezethez és persze pénztárcánkhoz illő megoldást tudunk csak választani. Ugyanúgy, mint az ablakoknál vannak alternatív megoldások.


Ablakoknál is szóba jöhetnek a fa vagy fém (leginkább alumínium) anyagok. Horizont PS műanyag ablak színminták: Az itt látható színek tájékoztató jellegűek.

Két oldalán színes magas minőségű műanyag ablakok. A műanyag nyílászárók alapváltozatban fehér színben készülnek, felár ellenében többféle színűek, akár fa mintázatúak is lehetnek. Intergranit Márka nélkül Unic spot.


Fa nyílászárók árlista. Beltéri ajtók árlista.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések