2019. november 29., péntek

Protektor hőszigetelő festék

Energiamegtakarítás, tartós hővédelem, penészmentesítés. A PROTEKTOR beltéri hőszigetelő festék egy könnyen feldolgozható vizes bázisú bevonat, amelyet speciálisan beltéri felhasználásra fejlesztettek ki. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be.


Több fokkal kellemesebb belső klíma, több évnyi gondtalanság! Speciális tulajdonságait a benne lévő belül üreges kerámiagö. Rendkívül vékony borítást mm és mm közötti vastagságú anyagfelhordást ajánlunk!

A festék felhordása történhet ecsettel vagy dugattyús festékszórógéppel. Harminc-negyven évvel ezelőtt még csak álmodoztak olyan hőszigetelő megoldásról, melynek használata nem bonyolultabb, mint egy hagyományos festéké, mely pár ecsetvonással könnyen felvihető bármely lakás vagy épület falára. Olyan, mint egy közönséges festék. Minden kutató, aki ezeket a termékeket vizsgálta, arra a következtetésre jutott, hogy hőszigetelő festék nem létezik. Például a Florida Solar Energy Centertesztjei megerősítették a tényt, hogy ezek nem speciális festékek.


Ha feltételezzük is, hogy a mikrogömbök egyáltalán nem vezetik a hőt, köztük van valami: levegő, kötőanyag, víz. Hőszigetelő festék nem létezik, a leírt tudományos szöveg értelmetlen maszlag. Az a valami párhuzamosan kapcsolt hőellenállás a festékkel, és 3mm vastagon nem is jelentős a nagysága.


Használja a beltéri hőszigetelő bevonatot.

Unsubscribe from Endre Lőrincz? A nanofesték kerámiagömböcskéi visszaverik a nap sugarainak jelentős részét, így a homlokzatnak diffúz fénytörést adnak, amelynek hatására a színek tündökölnek. A hőszigetelő festék hihetetlen tulajdonsága, ami Önnek csak a javára válik majd… 1. A szárazabb falak jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek, mint a nedvesebb falak. Nem azonos elven működik, mint a vastag hőszigetelő anyagok! Beltéri hőszigetelő festék vödör (15L) listaáron: hívjon telefonon!


Protektor hőszigetelő festék. Ezáltal javítja a fal hőszigetelő képességét, mivel a száraz falak jobban szigetelnek, mint a nedvesek. Német minőség, év garancia! Az építőipar egyik legnagyobb újítása a korszerű hőszigetelő termék a hőpajzs, hővédő bevonat vagy hőszigetelő festék néven ismert nanokerámiás hőszigetelő bevonat.


Kezdetben űrhajók hőszigetelésére használták olyan célzattal, hogy a légtérbe visszatérő űrhajók, szondák ne égjenek el, ne semmisüljenek meg. Gyakori probléma az épületek szerkezeteinél, hogy a különböző összetételű anyagok találkozási pontjain a homlokzati festék megrepedezik. Ennek roppant egyszerű az oka.


Az a kültéri festék , mely nem eléggé flexibilis, rugalmassága nem éri el a kívánt mértéket, az elmozdulási pontoknál felrepedezik. Miért érdemes Önnek is ezt választania? Némi szennyeződés került a falra?


Nem gon a szennyeződést könnyen eltávolíthatja, nedves szivaccsal lemosható (a festék dörzsállósága nagyon jó)! A hagyományos festékeken megül a por és a firkálások nyomait sem fogjuk tudni eltávolítani róluk.

A kerámia bevonatnak. Festek-hoszigeteles. A bevonat különösen magas fedőképességével tűnik ki, rugalmas és hőmérséklet- valamint nedvességszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik.


The charset for this site is utf-8. A penészmentesítő festék hatása festés előtt és után. Kiválóan lehet látni, hogy a lefestett részen nem jött elő a penész, ellenben a le nem festett részen megtörtént a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések