2019. november 18., hétfő

Trapézlemez szerelése

A trapézlemezek univerzálisan felhasználhatók, így széles körben alkalmazzák őket az építőiparban. Beváltak tetőfedő anyagként és homlokzati burkolatként is a legkisebb építményektől kezdve (garázsok, nyitott tárolók) egészen a nagy alapterületű gyártócsarnokokig, üzletépületekig. A szerelés megkezdése előtt az első munkafázis a vágás, azaz a cserepeslemez megfelelő méretre igazítása. Ennek a technológiának ugyanis nagy előnye a hagyományos.


Szerelése gyors, sok időt spórolhatunk meg.

Az általunk gyártott trapézlemezek közül a T18-as trapézlemez a legkedveltebb tetőfedő anyag a lakosság körében, mert a mintázata praktikus nagy felületű tetőre és oldalfalra egyaránt. Szeretné egyedül felújítani tetőjét? Megoldás a “kiselemes cserepeslemez” Könnyű súlya és kis mérete miatt akár egyedül is felszerelheti az elemeket a tetőre. Trapézlemez szerelési útmutató. Napjainkban a palafelújítás eléggé elterjedt dolog.


Sok esetben a felújítandó tetők szerkezete nem bírna el egy nehéz beton vagy kerámiafedést, ezért praktikus a cserepeslemez. Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken!

A Lindab trapézlemez szerelés nem sok dologban tér el a hasonló termékek szerelési munkáitól. A legnagyobb különbség talán az, hogy a gyártmányok pontosak, így a Lindab lemezek szerelése szebb végeredményt ad. Néhány tanácsot azért érdemes megfogadni. Megoldás a “ kiselemes cserepeslemez ” Könnyű súlya és kis mérete miatt akár egyedül is felszerelheti az elemeket a tetőre.


Ihász Mérnökiroda Kft. A lemezeket utólagos alakításakor javasolt vibrációs, lemezvágó olló, vagy kézi olló ill. Minden rendelt áru időben megérkezett. Köszönöm a segítőkész hozzáállást, Önnek és Kollégáinak a segítséget! További eredményes munkát kívánok, Üdv.


Falburkoló panel és tábla. A bádogszegélyek szerelése. Szendvicspanel, trapézlemez szerelés A kivitelezés egyik leglátványosabb része, a szendvicspanelek vagy a trapézlemezek felszerelése.


A megrendelők szeretik végignézni a szendvicspanelek vagy trapézlemezek felszerelését, hiszen számukra ez már azt jelenti kész az épület. A LemezOutlet azzal a céllal jött létre, hogy az ipari és lakossági vásárlókkal is megismertesse a fémlemezes termékekben rejlő lehetőséget, kiemelve a trapézlemez , cserepeslemezt, szendvicspanelt, ereszcsatornát és szelement. Famintás trapézlemez PRINTECH technológiával előállított lemezből A Metál-Sheet Kft.


A printech technológia egy offset nyomással az acél alapanyagra felvitt esztétikus és természetes fa felületet megjelenítő.

Cserepeslemez felrakása a tetőre. Mivel sokan nem tudják, hogyan kerül fel a cserepeslemez a tetőre, úgy gondolom, hogy hasznos leírnom a technikáját. Lindab és egyéb trapéz- vagy cserepeslemez tető Tető felújítás cserepes lemezzel.


Olcsó, gyors, egyszerű telepíthetőségük, esztétikus megjelenésük és gazdaságosságuk miatt rendkívül népszerűek már hazánkban is. Könnyűszerkezetes épületek. A cserepeslemez egy kiváló tetőfedő anyag. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl.


Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések