2019. november 13., szerda

Vintage festék

Ma óráig várunk Benneteket a HH Shop-ban, az üzlet “ügyeleti üzemmódban” működik, vagyis: – egyszerre csak egy vásárló tartózkodhat az üzletben – mindenkinek én mutatom meg amit szeretne látni, vagyis. Olyan a színe, mint az érett, ropogós cseresznyének. Ha kitartóan fújja forró levegővel, a festék felpúposodik, fellazul, és egy spaklival (unalmas nevén glettvassal) egyszerűen pattintson, hámozzon le egy-egy buborékot – így már aztán olyan vintage lesz az új bútora, hogy az indonéz halászhajók vadiúj Billy polcnak tűnnének mellette.


Vízbázisú speciális festék az elegáns és trendi vintage kopott-elegáns megjelenéshez. Ideális szekrények, székek és fiókos szekrények alkalmazására.

Azért is rejtélyesek, mert nem lehet tudni előre, hogy mikor és hol bukkannak fel. Teljesen váratlanul, és látszólag összefüggéstelenül feltűnhetnek foltok olyan régi bútorokon, melyeket szeretnél átfesteni, és hiába kensz rájuk akárhány réteg festéket, újból és újból felbukkanhatnak. Lignocolor krétafesték VINTAGE BLUE A LIGNOCOLOR OLD SHABBY CHIC egy kiváló minőségű környezetbarát vízbázisú matt festék , melynek fő összetevője a krétapor, a bútorok,fából készült székek, boros- és egyéb faládák, továbbá kép- és tükörkeretek stb. A vintage stílust nehéz definiálni, mert egyesek szerint az évvel ezelőtti és az 5évvel ezelőtti lakberendezési elemek is ide sorolhatók. A valóság azonban az, hogy a vintage stílushoz a – – vagy maximum 1év előtti darabok sorolhatók.


A 1évnél idősebb elemek már az antik stílusba tartoznak. A Bondex márka világszerte egyet jelent a tökéletes védelemmel és az eleganciával.

A márkanév alatt forgalmazott termékek a faápolás őshazájában, Dániában készülnek. Kmetyó Lászlóné Krisztina. A zsűrizés felelőssége- Alkotó energia Pályázat. A nagymama sublótja- érzelmekkel. Ez a Pentacolor WebShop demo áruháza.


Tekintse meg videóinkat! Lépésről-lépésre mutatjuk be a különféle tárgyak elkészítését, a technikákat és díszítési lehetőségeket termékeinkkel. Polifarbe Platinum Belteri Falfestek Festék Zománcfesték Falfesték Dulux Lazúr Hammerite Vékonylazúr Polifarbe Sadolin Lenolaj Supralux Lazurán Obi Lazur Termekválaszték Lakáskultúra A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. Nagyon jó festék , de sajnos horrorisztikus ára van. De megsúgok egy titkot!


Ha olyan festékboltban vásároltok, ahol kevernek Tikkurilát, akkor a nem túl sötét színeket Trinátból is ki tudják nektek keverni, ami egy jóval kedvezőbb árú zománcfesték, és ugyanolyan jó vele festeni. Hátránya, hogy nincs olyan gazdag. Ultra matt, krétás felületet eredményez száradás után.


Kiválóan alkalmas régi bútorok felújítására, lakásdekorációk megvalósítására, decoupage technikához, stb. Alapozás nélkül is jól fe kijavítja a kisebb hibákat, minden felületen jól tapad. Bútorfestés, régi dolgok felújítása, vintage bútor házilag?

A Birdo Shop mindennel ellát Téged a krétafestéktől kezdve a lakkon és waxon át az antikolóig! Rajongsz a fém hatású dísztárgyakért? Kiváló fedőképességű, gyorsan száradó, vízbázisú festék.


A vintage hatás elérése a kréta sprayvel szinte minden felületen gyerekjáték. Legutóbb egy kis vas ládikát újítottam föl Pinty Plus spray festék segítségével. Réges-régen várt a sufninkban mostoha körülmények között arra, hogy egy ráncfelvarrást követően elfoglalhassa méltó helyét. Vintage és Shabby Chic stílushoz. Ezt a felületet három réteg festék után értük el, viszont már nem lakkoztunk.


A lakkozás lényege tulajdonképpen az, hogy amíg a lakk kopik, addig nem a festék kopik és így nyújtja meg a festék élettartamát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések