2018. február 8., csütörtök

Csempe hatású falburkoló panel

Hiánypótló termék, olyan fa- és könnyűszerkezetű épületek vizes helységeinek burkolásában is, ahol a szerkezet, -akár hőmérsékletváltozásból adódó mozgása miatt csempe nem alkalmazható. Remekül alkalmazható konyhákban, mosó- és mosdó-helyiségekben, fürdőszobákban valamint bárhol ahol a falak nedvesek lesznek. A már meglevő csempefelületek is könnyen felújíthatók a vékony (2mm) lemezek felragasztásával.


A műanyag lambéria burkoló felülete lehet csempe -, kő-, beton-, illetve faerezet hatású , de egyszerű homogén sík felület is, falra és mennyezetre egyaránt. Csempe mintás vízálló falburkoló panelek kategóriában lévő termékek - Minőségi termékek a gyors és igényes felújításokhoz, átalakításokhoz, dekorációhoz!

A dimenziós kialakításnak és a nyomtatott mintáknak köszönhetően kiválóan utánozza a fa, szikla, tégla, csempe , márvány, bambusz és kavics felületeket. A PVC falpanelek ~48xcentiméteres méretben készülnek, ezáltal egy panel körülbelül fél négyzetméter felület burkolására használható. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatvédelmi tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat.


A Wallplex konyhapanel egy minőségi falburkoló , mely elhozza a modern konyhák luxus eleganciáját elérhető áron. A kiváló minőségű 2mm vastag falburkoló panelek csak arra várnak hogy gyönyörűvé tegyék a konyhádat. A Wallplex falburkoló konyhapanelek több mint 1modern mintával 3-méretben rendelhetőek és egy.


Falburkoló panel és tábla.

A falburkoló panelek és táblák használata egyáltalán nem újkeletű dolog, hiszen nagyon régóta használunk különböző. A beltéri lakásdíszítésnek napjainkban egyre fontosabb eleme a különböző kő- és tégla hatású falburkolatok létrehozása. A hagyományos falburkoló tégla illetve a kőburkolat kiválasztásakor fel kel készülnünk a súlyos kövek házhoz szállítására, valamint találnunk kell egy burkolót, aki a nehéz lapokat is nagy biztonsággal ragasztja fel. Felhasználása mindig is sokrétű volt, épületek felépítéséhez, útépítéshez, majd hidak építésére is használtuk. A falburkolókat a kínálatban a csempe és padlólap kategóriájában találjuk: a falicsempék, a dekorcsempék, padlólapok, bordűrök, lábazatok, faliképek, mozaikok és üvegtéglák mellett foglalnak helyet.


Az otthon melegét sok minden biztosíthatja, ezek közül a falak kiemelten nagy szerepet töltenek be. Egy hangulatos, otthonos környezet kialakításához tökéletes választás lehet a műanyag falburkoló , ugyanis tökéletesen átadja a valódi fa vagy akár kő látszatát is. Marazzi Terramix - tégla hatású falburkoló - raktárról, rövid szállítási idővel, Csempe webáruház. Fürdőszoba csempék, járólapok, raktárról, vagy rövid szállítási határidővel. Akár ingyenes kiszállítással az egész ország területén.


Mivel belső tereinkben biztosan magukra irányítják a figyelmet, jobb, ha a „kevesebb néha több” elvét alkalmazva szobánként csak egy-egy falfelületet dekorálunk velük. Ugyanaz a falburkoló panel aztán visszatérhet más helyiségben is, folytonosságot biztosítva ezzel az egész házban. This feature is not available right now. Please try again later. A Wallplex egy új modern és designos flexibilis ellenben erős és kemény konyhai falburkoló.


Kíváló minőségű speciális mm vastag műanyag panel mely 3-méretben és 1modern designnal rövid időn belül a konyhád falán lehet!

Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Tégla hatású falburkoló , Csempe webáruház. Stargres Wood Mania Taupe falburkoló 30x60cm (SG51) A Lengyel gyártású kő hatású Stargres Wood Mania Taupe falburkolat ideális választás otthona, terasza burkolására.


Fagyállóságának köszönhetően bátran használja kültérre és beltérre egyaránt. A digitális technológiával készült, strukturált felület élethű kő. A REGUL falburkoló panel alkalmas dekoratív falfelületek kialakítására.


A dekorpanel anyaga domborított, nyomtatott PVC, ezáltal súlya könnyű és további festést vagy. Az otthonunk kialakításakor fontos szerepet játszik a burkolat választás, úgy a csempe , mint a padlólap. Hiszen ezek határozzák meg otthonunk stílusjegyeit.


Csempék, padlólapok széles választéka várja Önt üzleteinkben. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában. A modern konyhai falburkoló panelekkel nem csak védheted falad a víztől és egyéb felfröccsenő.


Természetesen a dekor. Kőhatású panel lap méretei: 10x50cm. Rusztikus megjelenésű burkolat, kifejezetten kültéri hatású. Viszonylag nagy, hangsúlyos kövek és íves darabok is vannak benne. Fuga nélkül kell felrakni!


Csempebolt és fürdőszobai termékek webáruháza. Ha csempét vásárolna vagy kellékeket keres, fontos a jó ár, vagy exkluzívak az igényei, nálunk biztosan talál az igényeinek megfelelőt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések