2018. február 16., péntek

Eloxált alumínium lemez ár

Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú anyag. Eloxált alumínium lemezek Tulajdonságok: Az eloxált lemezekre jellemző a külső környezet hatásaival, nedvességgel, UV sugárzással, karcolással szembeni nagyobb ellenállo képesség. A metódus lényege, hogy a lemezt savba merítve, elektromos áramot vezetve bele elindul egy olyan folyamat, mely azt eredményezi, hogy egy néhány tíz mikrométer nagyságrendű vastagságú, porózus réteg képződik az alumínium felületén.


Alábbiakban a vékony, hidegen hengerelt alumínium lemez és annak ötvözeteiről olvashat bővebben. Leggyakoribb felhasználási területek: Az alumínium lemezeket elsősorban a gépipar, az autóipar, az élelmiszeripar, a vegyipar, az építőipar területén, illetve a hajók és repülők, valamint a vasúti és közúti járművek gyártásában használják.

Rajzos alumínium profil árak (C-profil, Z-profil, J szegély, gumis T-profil, fogazott élvédő profil, installációs profil, háromszög profil, füstölőbot). Lemez , profil, szögvas kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Válasszon Praktikusan! Több ezer alumínium profil és lemez , akár díjmentes házhoz szállítással. Egyedi igények megvalósítása tanácsadás, tervezés, profil gyártás.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A perforált alumínium lemez egy olyan lemez , melyből különböző alakú minták (pl. kör, ovális, négyszög) vannak szabályszerűen kimunkálva.

Az ilyen lemez könnyebb szerkezetű, mint a normál lemez , és számos területen felhasználható. Ilyenek például a kerítések, rácsok, védőburkolatok, padlóburkolatok. Sapho Eloxált aluminium süllyeszthető profil LED szalaghoz fürdőszobába IP6 12xmm vagy méteres szál burkolatba süllyeszthető profil 12xmm Az ár csak a profilt tartalmazza! A MARIANItech Design expandált lemezek gyárthatók alumínium , rozsdamentes acél, réz, horganyzott, vagy szénacél alapanyagból. A stílus, forma, élettartam követelmények függvényében a felületkezelések széleskörű lehetőségeit kínáljuk, úgymint horganyzás, natúr vagy színes eloxálás, porfestés a RAL színskála színeiben.


MEVACO – Lenyűgözően egyszerű. Radiátor webáruházunkban hatalmas radiátor, lapradiátor, termosztát és radiátorszelep választék. AKCIÓS radiátor ÁRAK, több év garancia.


AlMgötvözetű eloxált lemezek: Ahhoz, hogy a felület oxidálódása következtében ne váljon mattá a felület, az alumínium lemezeket színtelenre (natúr), vagy speciális esetben színesre is lehet eloxálni. Az eloxált alumínium lemezek elsősorban dekoratív célokra lettek megalkotva. Anyagtípus: LOCATELLI ALU Perforált eloxált alumínium lemez. Szín: ezüst Áttörtség: Szállítási határidő: 2-munkanap Az ár megjelenítéséhez válasszon táblaméretet. Az acéllemezekkel szemben kis fajlagos súllyal rendelkeznek, ami körülbelül a harmadát jelenti.


Alumínium íves zárt élvédő - mm eloxált ezüst Blanke. Emellett jó hegeszthetőek, ellenállóak a korrózióval szemben és könnyen újrahasznosíthatóak.

A Blecha az Ön partnere, amennyiben alumínium profilra, lemezre, kerítésre vagy alumínium termékre van szüksége. A lapos rúdtól a körszelvényű rúdon át, egészen a speciális profilokig. Martin Metal Product Kft.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Szín: arany Áttörtség: Szállítási határidő: 2-munkanap Az ár megjelenítéséhez válasszon táblaméretet. Aluminium lemez színes Az alumíniumból, illetve ötvözeteiből előállított lemezek kitűnő mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek.


Színes alumínium lemez szalagok állókorc minôségben Prefalz a PREFÁTÓL. A legtöbb, ami az alumíniumból kihozható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések