2018. február 13., kedd

Magasfényű bútorlap

Az Ultra High Gloss magasfényű bútorlapok, a mai kornak és divatnak megfelelően nagy színválasztékban kaphatóak. Belsőépítészek, lakberendezők, tervezők nagy örömmel használják fel terveikben. Tükörfényes bútorlap.


Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product. Lassacskán éve forgalmazunk bútorlapokat.

Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. Bútorlap felépítése. Alapja a faforgácslap melynek - ha a metsztetét nézzük - középső részébe nagyobb méretű, a két szélébe apróbb szemcséjű forgácslapot préselnek nagy nyomással. A magasfényű bútorlap , a mai kornak és divatnak megfelelően nagy színválasztékban kaphatóak.


Magasfényű bútorlap. Az alap uni színeken (fehér, bézs, fekete…) felül már széles színválasztékban kaphatóak, továbbá faerezetű és. OSB lap készletről a Praktiker webshopjából.


Elérhető különböző vastagságban és méretben.

Vásároljon akár kedvezménnyel törzsvásárlóként! A GrenaGloss : magasfényű bútorlap , MDF alapon, magasfényű akryl réteg konyhabútorfrontnak, szekrényajtó frontnak, egyéb belsőépítészeti alkalmazásokhoz ajánljuk, függőleges felületként. A bútoripar legfontosabb alapanyaga a bútorlap , amely számos méretben, színben, felületi minőségben áll rendelkezésre. A tökéletes magasfényű felületek mellett számos különleges felület, szín és élzárási módszer teszi teljessé a kínálatot. A forradalmian új preforming technológia pedig az élzárás új dimenzióját jelenti.


Mindezek mellé egy rendkívül rugalmas, gyors gyártási határidő tartozik. Dekorválaszték itt tölthető le: bútorlap , munkalap. A Mirror Gloss nem változott. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Beltéri ajtók, ablak és ajtóvasalatok, fűrészáru, ragasztó és felületkezelő anyagok árusítása. A FALCO magasfényű laminált lapja, faforgácslapja, egy vagy mindkét oldalán papír laminátummal (aminoplaszt alapú műgyantával átitatott dekor-papírtermék) bevont, visszahűtéses technológiával készített fényes, tükörfényes felületű, dekoratív megjelenésű bútoripari és belsőépítészeti alapanyag.


Fa mintázatú bútorlap színek. Sötét fa mintázatú bútorlap színek: Színes bútorlapok. Kék színű bútorlapok. Piros színű bútorlapok.

Sárga bútorlap színek. Zöld bútorlap színek. Lila bútorlap színek. Design mintás bútorlap színek. Fehér fali üvegajtós fa konyhaszekrény 55.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések