2018. február 20., kedd

Tondach cserép katalógus

A termékek saját szállátó eszközzel is elszállíthatók. Ezáltal különleges építészeti mego. Nem érzékenyek a környezeti hatásokra, így a melegre, hidegre és fagyra sem. Különböző felületvédelem megoldásainkkal mindenki megtalálja a saját szempontjaihoz leginkább illeszkedő megoldást.


Társaságainknál a konszern teljes kínálatát forgalmazzuk a különféle kerámia kiegészítőkkel együtt.

A kínálat a natúr termékektől a különböző színű engóbozott tetűcserepeken át a luxus kategóriának számító mázas tetőcserepekig terjed. A sokoldalú cserép. Porotherm téglák külső és belső falakhoz. Terca klinker és bukrolótéglák minden színben.


Merítsen ötleteket referenciáinkból! Vegye igénybe ingye. PALACSERE PROGRAM - A CREATON VESZÉLYES HULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSI PROGRAMJA.


Az egészségre káros azbeszt és bitumen tartalmú tetők felújítására az egyetlen, mind a lakók, mind a környezet számára megnyugtató megoldás a körültekintő bontás, és a veszélyes hulladéknak számító törmelék szakszerű ártalmatlanítása.

Akciós cserepek óriási választékban. Országos kiszállítás. Telepi átvétel esetén további akciók. Kérje, és kedvezőbb árat kap. A megfelelő típus és mennyiség kiválasztása után kérje egyedi árajánlatunkat.


Szabadság-szobornak felel meg. Ezek a TONDACH tetőcserepek időtálló védelemmel vannak ellátva. A FusionColor felület szavatolja, hogy a tető hosszú ideig megőrzi eredeti színét.


Azaz a FusionColor védelem nem egy bevonat, hanem a. Az online felületen található kalkulátorok segítségével gyorsan kiszámolható a rendelni kívánt tégla mennyiség a tetőfelület méretének ismeretében. Bramac tetőcserép akciók, beépítési útmutatók, katalógusok, tervezési és alkalmazási útmutatók, garancialevelek, teljesítménynyilatkozatok letöltése. Jó épületet csak akkor tudunk létrehozni, ha helyesen alakítjuk ki a határoló szerkezetek rétegrendjét. Tondach Inspira tetőcserép - Újdonság a Tondach -tól!


Ebben nyújt segítséget az Austrotherm rétegrend szerkesztő, amely egy egyedülálló fejlesztés, mert a alkalmazásával a tervezők valódi réteges szerkezetekkel tudnak elindulni a tervezés során. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A barátapáca cserépre emlékeztető fedéskép történelmi hangulatot idéz, a cserép műszaki kidolgozottsága ezzel szemben jövőbe mutató.


A Venus cserép - akárcsak névadója, a szerelem római istennője - szenvedélyes és temperamentumos.

Stílusa lehengerlő és meghatározó, ezért az egyszerűbb házak felújításához is. TONDACH Tartalom TONDACH Gyáregységek TONDACH Érveink TONDACH Színválaszték Natúr, Engób, Máz, Amadeus üvegmáz TONDACH Miért kerámia tetó cserép ? Gyári szállítással,építési helyszínre, ledaruzva, rövid szállítási határidővel. Legjobb árak most ősszel elérhetők, ha csak tavaszra tervezi tetőfelújítását, akkor is érdemes a cserepet már most megvennie! A kalkulátor segítségével tetőanyag szükségletet lehet számolni, majd cserép választásával egyénre lehet szabni a kalkulációt. A nyersgyártó soron sajtolóprések, sajtolás és körülvágás útján alakítják ki a végleges cserép formát.


A présszerszám acél tartóelembe öntött gipszforma, melyet a gipszforma készítő műhelyben gyártanak le. A préseknél lehulló nyers hulladék szállítószalagon jut vissza az agyagreszelőbe. Hornyolt ívesvágású cserép , Hódfarkú szegmensvágású cserép , Hornyolt hódfarkú ívesvágású cserép , Hódfarkú félköríves.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések