2018. február 15., csütörtök

Eladó zsindely

Tekercses zsindelyek rendkívül kedvező áron! Magas fokú hajlíthatósággal rendelkező poliészterbetétes, bazaltzúzalékos lemezek. Lapostetők, ferde tetők, palatetők felújítására kiválóan alkalmas modifikált zárólemezek.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Budapest Debrecen Kecskemét Pécs Nyíregyháza Győr Szeged Összes város.

Eladó a képeken látható, 2. Budapest, Siófok, Nagykanizsa, Kaposvár, Barcs, Pécs és Győr. A felmenő falak és a padozat alatt réteg talajnedvesség elleni szigeteléssel készült. A tetőszerkezetet és annak fedése éve.


Zsindely akció, olcsó zsindelyek, ajánlatok. Házhoz szállítás (akár ingyen), akciós. Mik a bitumenes zsindely előnyei? Megvédi a házat az időjárás, az eső, a hó hatásaitól.

Hihetetlenül jól alakítható, bármely formájú és dőlésszögű tetőt megépíthet vele. Változatos színeivel, mintázatával hasonlíthat egy. HÍVJON MINKET MOST!


ZSINDELY , alátétlemez, OSB lap, szellőző, tartozékok webáruháza. Fizetségül készpénzt, és Erzsébet-utalványt is elfogadok! IKO zsindely mindenkinek - zsindely.


Oldalunk bemutató jelleggel közli a termékek képeit, azokat fizikai valóságukban irodánkban lehet és mindenképpen érdemes is megtekinteni, hiszen a fénykép soha nem adja vissza a valós vizualis hatást. A Norland fatelep kizárólag jó minőségű fát kínál, hiszen érdeke, hogy ügyfelei megelégedjenek a választott és megvásárolt fa minőségével. A skandináv országokban nagy hagyománya van a fakitermelésnek, az időjárásnak és az óriási erdőknek köszönhetően az ott kitermelt faanyag kiváló minőségű.


Leírás Természetkedvelőknek ! ELADÓ SÓSKÚT LEGSZEBB RÉSZÉN A KÁLVÁRIA DOMB LÁBÁNÁL GYÖNYÖRŰ, EGYEDI KILÁTÁSSAL EGY bruttó 1m2-es ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ DUPLA TELEKKEL, saját patakparttal és erdővel! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Bituline Easy tekercses zsindely a fatelep kínálatában.


ECOSHINGLE bitumenes zsindely téglány vörös m2. Wasser Stop tetőjavító máz 7ml. Első osztályú zsindelyek év garanciával ,diszkont áron!


Nem csak építő anyagokat kínálunk,hanem a kivitelezésben is tudunk segítséget nyújtani.

Sok szakemberrel állunk kapcsolatban ,minden munkára megtaláljuk a megfelelő megoldást. Amennyiben régi zsindely tető felújításában gondolkodik, a legegyszerűbb megoldása a tető korszerűsítésének egy PIR szigetelés - OSB - zsindely alátét lemez - zsindely rétegrend kialakítása a már meglévő zsindely tetőn. Faház típusok és árak.


Kerti faház, szerszámtároló faház, elárusító faház, bérbeadó faház választékunk minden igényt kielégít. Az árak nem tartalmazzák a szállítás és összeszerelés költségeit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések