2018. február 19., hétfő

Asztalba építhető konnektor

A rendszer mechanikusan kitolódik. A rejtett elosztó többféle néven fut a kereskedelemben, kereshetjük beépíthető elosztó, süllyesztett elosztó, asztalba építhető elosztó néven is. A rejtett elosztót villamossági szaküzletben és bútorszerelvény boltban is találhat, de az ANRO webáruházban több gyártó kínálatából válogathat.


Az irodai és konyhai környezetben általában nagy számú elektromos berendezést használunk, melyek egy része csak időszakos használatú. Ezen eszközök tápellátását legegyszerűbben egy rejtett elosztóval oldhatjuk meg. Csak egy mozdulat és máris rendelkezésünkre áll 3-db szabad konnektor.

Konnektor Munkalapba süllyeszthető 3-as Alumínium lehajtható. Konnektorok és kiegészítők a konyhapulthoz ⭐ a legnagyobb világítótesteket forgalmazó bolttól Magyarországon. Asztalba pultba süllyeszthető elosztó konnektor aljzat Új!


A legalacsonyabb ár garanciája és. Hulladéktároló pultba építhető. How To Strike Your Irons Pure Like A Tour Pro (Use These Drills) - Duration: 8:12. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.


Francia rendszerű dugalj, ami megfelel a legújabb Európai szabványoknak!

Süllyeszthető elosztó irodai és otthoni felhasználásra, fém házzal. Asztala, bútora legyen mindig elegáns és rendezett, mégis funkcionális. Irodai asztalba rejtett elosztó 3db dugalj.


LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza. Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes kiszállítással várja webshopunk! Szerelhető álpadlóba, beton padlóba süllyesztődobozzal, ugyanakkor mm vékonyságú fedele miatt nem zavaró tárgyaló asztalba építve sem. A kinyitott fedél reteszelt, így a kábelekre nem lehet véletlenül sem rácsukni azt. A modulos kivitel alumínium és sárgaréz, a 2xmodulos kivitel alumínium kivitelben is elérhető.


A mindennapok praktikumai nagymértékben növelhetik a komfortérzetünket. Ilyen például a bútorba is építhető elosztó , ami alapvetően nincs. Túlfeszültségvédett hálózati elosztó. A kör alakú rejtett konnektort konyhai munkalapba vagy bármilyen asztallapba. Kihúzható konnektor , amelyet ha nem használunk el is tudunk rejteni.


Használhatjuk a konyhapultba építve, olyan részen ahol leginkább a munkát végezzük és szükségünk van elektromos készülékre, vagy csak telefon vagy tablet töltésére. A másik kedvelt felhasználás az irodai asztalba történő beépítése. Konferenciatermek, prezentációs munkafelületek praktikus kiegészítője lehet az asztalba süllyeszthető kábelrendező doboz vagy energia oszlop, melynek alkalmazásával elrejthető a különböző eszközök működtetéséhez szükséges kábelrengeteg.


A porelszívó besüllyeszthető bármelyik műkörömépítő asztalba. A műköröm reszelése során keletkező finom por -át képes elszívni.

Bors és Horváth bútorszerelvény szaküzlet. Vásárlás: Kapcsoló, dugalj árak, eladó Kapcsolók, dugaljak. Akciós Kapcsoló, dugalj ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések