2018. február 13., kedd

Kelim szőnyegek

A díszes, nagyméretű szőnyegek mellett olyan hétköznapi használati darabok is készülnek kilim technikával, mint az ember által hordott teherhordó átalvető (hejbe), evőeszköztartó (inelik), sótartó (namagdan), sátorzseb (torba), ruhászsák (csuval) vagy a vándorlásnál hajókoffernek is használt bölcső (mafracs). A szőnyeget falra akaszthatja, így otthonának orientális hangulatot kölcsönözhet. Esetleg helyezze az ágyára, a padlóra, az asztalra, vagy használja piknikszőnyegként.


Szőnyegek szőnyeg megjelenítése. Válassza ki az ártartományát. Honlapunk elsődleges célja, hogy a keleti szőnyegek szerelmesei egy oldalon megtalálhassák hazánk aktuális szőnyegkínálatát.

Katalógusunkban tehát nem csak egy kereskedés, hanem számos, kézi csomózású szőnyegekkel foglalkozó szaküzlet aktuális választéka megtalálható. A checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje és hírlevelet küldjön számomra. Magyarországon a kézi szõnyegszövés évszázados hagyományokra tekint vissza.


Az egyik legrégebbi mûhely Békésszentandráson található, melynek termékei a világ minden részén ismertek és elismertek. Az alapanyag kiváló minőségű gyapjú. A szőnyegek előállítása és mintázata nagyban hasonlít a kézi szövött szőnyegek előállításához, azonban a fonalak robosztusabbak, és éppen ez a rusztikus felület teszi ezeket a szőnyegeket egyedivé.


A szőnyegek egészen a kezdetektől fogva jelen vannak otthonainkban, hiszen a szőnyegszövés a legelső kézműves technikák közé tartozik. A boltban tőbb vàlasztèk Tőbb méretben!

Perzsa kilim , kelim kézi szőttes szőnyegek - áron Vadonat új és nem porosak jó minőségű finom gyapjúbòl Tartàsa is van Kellemes pasztel színek Több méretben kapható az üzletben 200x300cm 165x240cm 120x180cm 100x150cm 80x120cm 60x90cm. Bartók Béla úton, a Gellért Szálló. Kilim szőnyegek forgalmazó üzletek és bemutatótermek elérhetőségei. Van egy különös hangulatú, varázslatos hely az Irányi utcában, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni, és ahol nem lehet fél óránál kevesebbet eltölteni.


Keleti szőnyegek széles választékban. Nálunk nem csak a modern és klasszikus szőnyegek vásárolhatók online olcsón, de exkluzív és antik szönyegek is legjobb áron, örömére a keleti szönyegek szerelmeseinek és a gyűjtőinek. Ezek közé tartozik antik Amerikan-Sarouk szőnyegek , exkluzív Ghom selyem szőnyegek és minőség. Afghan carpet, beloch. Ezeket a fajta kilimeket Indiában, városiak és falusiak készítették, szőtték.


A szövés során különleges technikát használnak, így a kilimek vékonyabbak, de gyorsabban el is készülnek, mint a hagyományos keleti szőnyegek. A keleti, a berber és a kelim szőnyegek kézzel csomózott vagy kézzel szőtt szőnyegek , teljesen egyedi darabok. A színbeli és a mintabeli eltérések emiatt nem kerülhetők el, sokkal inkább a szőnyeg eredetiségét, egyedi karakterét hangsúlyozzák. Lahori gyapjú kelim Az igazi minőségi szőnyegek birodalma. Kelim , Kilim, Qilim, Chilim.


Kézi csomózású szőnyegek , kelimek. A legjobb kézzel készített szőnyegek gyönyörű formatervezésben! A katalógusban bemutatott szőnyegek , szőttesek és egyéb termékek szalonunkban megtekinthetők és készletről megvásárolhatók.


A hozzánk érkező termékek a közel.

A szinné kelim szőnyegek kék és vörös színűek, narancsos, barnás, zöldes árnyalatban. A mintát rombuszmezők alkotják, erősen stilizált indákkal, virágokkal, palmettákkal. A szőnyegek attól függően, hogy milyen technikával készülnek két nagy kategóriába sorolhatók. Az egyik nagy családba a szövött technikával készült szőttesek, más néven kelim , a másik nagy családba pedig a csomózott szőnyegek tartoznak. Kilim maga a technika megnevezése is, ahogy az adott szőnyegek és tárgyak készülnek.


Szőttes szőnyegek , azaz szövött, csomózás nélküli lapos szőnyegeket és nomád használati tárgyakat értünk Kilim kifejezés alatt. A szövött kilimek időben korábban készültek, mint a csomózott kézi szőnyegek. Egyedi tervezésű kelim szőnyegek több színállásban - LVG RUG DESIGN. Outlet áron minőségi szőnyegek.


Vásároljon minőségi olcsó szőnyegeket budapesti szőnyeg boltunkban vagy rendeljen olcsó szőnyegeket online szőnyeg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések