2017. szeptember 18., hétfő

Sátor készítés

Vállalkozásunk mindenféle ponyva – és sátor termékek gyártásával, készítésével és javításával foglalkozik. A ponyva – és sátor termékeinken túl vállaljuk teherautók, utánfutók és egyéb tehergépjárművek járműfelépítményének elkészítését – legyen szó vasszerkezetről, vagy dobozos falú beltérről. A lakókocsi elősátrak minden esetben egyedileg, az adott gépjármű méreteihez és színéhez készülnek. This feature is not available right now. Please try again later.


Maga a gerinc a régi előtetőnk váza volt valamikor és ha jól körűlnézünk az oszlopokért sem kellett messzire menem. A sátor elejére és végére is zárható nyílásokat kell építeni mert a fóliasátor szellőztetése nagyon lényeges dolog. Nem elegendő kis nyílásokat képezni oldalanként, hanem lehetőleg minnél nagyobb. Szakterületünk a sátor gyártás és ponyva gyártás.


A KOPA Hungária Kft. Ezek magukban foglalják a sátor gyártás és ponyva gyártás teljes gyártási spektrumát. Sátor gyártás, kis sátor gyártás a SátorMestertől. Cégünk aluvázas sátrakat gyárt egyedi megrendelésre.


Az aluvázas sátrak legnagyobb előnye, hogy bárhol, bármikor felállítható. Rendezvény sátor rengeteg féle létezik ma már, a különféle típusú rendezvényekhez és a várható látogatószámhoz igazodva. Egy rendezvény sátor kiválasztásakor épp ezért a két legalapvetõbb szempont a méret és forma, ám ezen túlmenõen számos egyéb szempont is mérvadó lehet.


A műanyag előnye viszont, hogy a fóliát kevésbé teszi tönkre, mint a fémek. A vázra szorított fólia a szél hatására meg-megcsúszik a vázon, és a mozgás miatti kopás kisebb a műanyag vázak esetén, mint fémvázaknál. A fémeket betekerhetjük fóliával, így kevésbé koptatják a sátor borításául szolgáló fóliát. Sátor oldalfal készítés Az egyedi sátor ponyva készítés technikai jellemzői: Erős PVC borítású poliészter szövet (ponyva anyag) felhasználásával készül.


A ráhagyás mértéke a ponyva sátor kialakításától függ. Légtartásos sátrak egyedi igények alapján készítünk rendezvényekre – felfújható játékok, légvárak. Sátor készítéssel, javítással, egyedi tervezéssel is foglalkozunk. Közkedvelt sátortípusok a teljesség igénye nélkül: partisátor, raktársátor, zöldséges és sörsátor, árusító pavilonok, reklámsátrak.


Raktársátor, rendezvénysátor, légtartásos sátor tervezés és gyártás. Kreatív sátortervezés, látványterv készítés , 3D sátor látványtervek. A munkálatok az alapozástól a fólia ráhelyezéséig tartanak. Igény szerinti méretű fóliasátrat építünk, tüzihorganyzott kivitelben is.


Sátor készítés

A fóliasátor eleje és hátulja polikarbonát borítású. A keresési feltétellel megegyező termékek 87. Vásárlás: Kerti pavilon, kerti sátor árak, eladó Kerti pavilonok, kerti sátrak.


Akciós Kerti pavilon, kerti sátor ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ponyvákat készítünk teherautókra teraszokra, elõtetõkre és természetesen sátrak gyártását is vállaljuk.


Otthoni kisebb sátor , raktársátor, rendezvénysátor, piaci sátor , sörsátor és mobilgarázs készítést vállalunk rövid határidővel. A felhasznált ponyva anyag vastagsága és az általunk gyártott de Ön által egyeztetett váz mérete és vastagsága határozza meg a termék árát. Mindenki életében eljön az a kor, mikor önállóan megy el nyaralni.


Ennek egyik legolcsóbb módja, a sátorozás. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa a témával kapcsolatos, legjobb weboldalakat. Miért ne adhatnánk meg nekik ezt, mondjuk egy sátor formájában, mely akár lehet kinti, vagy benti is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések