2017. szeptember 6., szerda

Hőszigetelő ragasztó ár

Webárzházunkban külömböző hőszigetelő rendszer ragasztó vásárolható. A ragasztókkal szembeni elvárások, gazdaságosság, megfelelő tapadás minden használatos építő. KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár zsák termékre vonatkozik! Alkalmazási terület: A StyroKleber polisztirol ragasztó alkalmas új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok hőszigetelési munkáinak elvégzésére.


Mennyiségfüggő ár : Nagyobb mennyiség (pl. egész raklap) vásárlása esetén kedvezőbb ár – A sávos árakról az Ön által választott OBI áruházban tájékozódhat Áfával növelt ár Áfa , Plusz szállítási költség.

Hőszigetelő rendszer Hőszigetelő rendszer Áruház. A homlokzati hőszigetelésre használt hőszigetelő anyag az EPS és, ennek grafitos változata az EPS G 8 valamint a külső homlokzat lábazati szigetelésére alkalmazott. A hőszigetelés mint fogalom jelentése: különböző hőmérsékletű tér rendszerint a kültér és az belső tér között fellépő hőátbácsájtás megakadályozása nagy hőellenállással bíró szerkezettel azaz hőszigeteléssel, hőszigetelő anyaggal.


Austrotherm Grafit REFLEX hőszigetelő lapokhoz (és más grafitos laphoz is) erősebb ragasztót kell használni. Például Weber M701D ragasztót, vagy Baumit Profi contact, LB styrokleber extra ragasztó lehet a megfelelő. A hőszigetelő alaprendszerben szereplő mennyiségek gyártói ajánlás alapján és a Magyar Építőkémia és Vakolat Szövetség (MÉSZ) Kivitelezési irányelv homlokzati hőszigetelő rendszerekhez előírásai szerint lettek meghatározva, ezért a hőszigetelő rendszer kivitelezéshez szükséges polisztirol ragasztó mennyisége.


A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendszer alapeleme a polisztirol hőszigetelő lap. Az Ytong falazóelemek és a Multipor kombinálásval jobb szigetelés is megépíthető, mint amit a jelenleg hatályos Energetikai Rendelet tartalmaz.

Polisztirol ragasztó kg 3. Nem tartalmaz szálas összetevőket, nem éghető. Felújításkor akár külső hőszigetelő lapként is használható. Vásárlás: PUR hab árak, eladó PUR habok.


Akciós PUR hab ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó PUR hab termékek, PUR hab márkák. Adatvédelem és irányelvek.


Szerződési Feltételek. Terra polisztirol ragasztó TERRA-Kleber főbb jellemzői: Kiválóan alkalmazható homlokzati hőszigetelő anyagok ragasztására. Könnyen feldolgozható, a megszáratt felület erős repedésmentes, tapadása kiváló a téglához, ytonghoz, vakolt felületekhez. Sakret KSD polisztirol rendszerragasztó polisztirol lapok felragasztására szolgál.


Jó tulajdonságú ragasztó , tartós rögzítést ad polisztirol hőszigetelő lapok felragasztásánál, szürke színű, könnyen felhordható, gépi felhordásra alkalmas, légáteresztő és rugalmas. A feltüntetett árak bruttó árak. A Mapetherm Ragasztótapasz habosított polisztirol, extrudált poliészter, habosított poliuretán, kőzetgyapot, parafa, stb. Az apripur ragasztó poliuretán bázisú egykomponensű készítmény, amely légnedvesség hatására keményedik. Az apripurral polisztirolhab hőszigetelô lemezek, szálas hôszigetelő anyagok, poliuretán hablemezek, továbbá bitumenes vízszigetelő lemezek ragaszthatók az aljzathoz, illetve egymáshoz.


A ragasztás minden esetben erősebb, mint a hőszigetelő anyag.

Amennyiben szükséges, a ragasztó megkötése után dűbelezéssel lehet teljessé tenni a rögzítést. Fontos hangsúlyozni, hogy a táblákat a festett felületükkel kifele kell a falra ragasztani, mert a kívánt hatás csak így várható el - ez a termék csomagolásán is fel van tüntetve. Szigetelőanyagok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Kiváló Mapei termékek széles választékban, raktáron vagy másnapi szállítással.


Lassan éve a piacon! A gyors Mapei futárszolgálat. Kövessen figyelemmel akcióinkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések