2017. szeptember 11., hétfő

Hőálló csapágyzsír

Hőálló , lítium komplex bázisú csapágyzsír. Félszintetikus alapolajú EP adalékolt kenőzsír, mely véd a korrózió, a felfröccsenő víz, és az extrém hőhatások ellen. Nagyteljesítményű, nagynyomásálló (EP2) félszintetikus lítium komplex hőálló csapágyzsír. Kiválóan tömít a por és a víz ellen. Oszcillációs csapágyak kenésére is alkalmas.


Kitűnik nagy terhelésű, magas fordulatszámú csapágyaknál hosszú időn keresztül fennálló kiváló kopásvédő tulajdonságával. Az Mhőálló csapágyzsírnak szélesebb a. Hőtani tulajdonságok alatt értjük a gyulladási hőmérsékletet és a cseppenéspontot. A termékek árai a rendelt mennyiségtől függően változnak.


Kifejezetten alkalmas. Kérjük, hogy rendelés esetén szíveskedjen ajánlatot kérni! A modern és minőségi csiszolópaszták és polírpaszták megfelelő felület megmunkáló szerek, melyek durvább vagy finomabb szemcséiknek köszönhetően alakítják a különféle fém, üveg, kerámia anyagok felületét. A hőálló szilikonzsírok tulajdonságai és előnyei.


Kékzsír, vagy hőálló zsír. A Mobil XHP 22 az Exxon Mobil egyik legismertebb és legkedveltebb terméke, a köznyelvben kékzsír, ami egy Lithium-komplex sűrítővel készült EP-2-es zsír. Grafitos zsír: röviden, tömören grafitot, vagy molibdéndiszulfidot tartalmazó kenőzsír. Az MoSadaléknk köszönhetően hosszú távon.


Hanseline hőálló csapágyzsír , Agyak és hajtómű csapágyak zsírozásához. AGIP eni GR MU EPNagy terhelésű gördülőcsapágyak kenésére általánosan alkalmazható, litium bázisú kenőzsír család. Nagy hõigénybevételű, nagy terhelésű, rendszeresen utánzsírozott gördülő-.


Jó oxidáció- és öregedésállóság. Jó nyomásálló képesség. Magas h őmérsékleten is meg őrzi ken ő képességét. Tartós kenést biztosít magas hőmérsékleten is.


Mérsékleten lágy (NLGI 2) kenőzsír. Nedves, párás környezetben is hatékonyan véd a korrózió ellen. Csapágyak, mozgó alkatrészek karbantartásához szükséges a jó minőségű csapágyzsír.


Kínálatunkban többféle kiszerlésben, és árkategóriában megtalálhatók. Karbonvázas kerékpárok esetén pedig (pl.: a nyeregcsőnél) jó szolgálatot tehet a karbonzsír. A Petamo GHY 1N egy nagy teljesítményű kenőzsír, amely magas hőmérsékletnek kitett gördülőcsapágyakhoz lett kifejlesztve. A kenőanyag ellenáll az oxidációnak, jó korrózivédelemmmel rendelkezik, ellenálla víznek és csökkenti a kopást, még magas hőmérsékleten is. This feature is not available right now.


Please try again later. Leírás : Nagy terhelésű gördülőcsapágyak kenésére általánosan alkalmazható, lítium bázisú kenőzsír család. A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.


Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések