2017. szeptember 21., csütörtök

Hullámpala méretek és árak

Hullámpala árak online. Ingyenes hullámpala árajánlat kérés, tegyen próbára minket! Rakattételes, kamiontételes vásárlás esetén további kedvezmények! Tovább a tartalomhoz.


Egyszerű és hosszú életű megoldás gazdaságos tetőfedéshez, felújításhoz és falburkoláshoz négy természetes színben: vörös, barna, zöl fekete.

Mérete méter x méter. KIADHATÓ MÉRETEK ÉS MENNYISÉGEK A RAKTÁRKÉSZLET FÜGGVÉNYÉBEN! A megadott bitumenes hullámlemez ár tábla, antracit színű lemezre vonatkozik.


Elérhető trapézlemez árak , első osztályú minőség, nagy színválaszték. Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Tábla méretek : Ukrán pala 1x 113cm. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Garancia jégverés, és színtartás tekintetében!

Egyszerűen házilag is szerelhető, nem igényel szakembert vagy speciális szerszámokat! A szálcement termékek képesek a nedvességet magukba szívni, majd újra leadni. Alacsony az ár , és nincsen szükség drága kiegészítőkre. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.


A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. Ezért a termék nem csak új épületek fedésére alkalmas, hanem a régi hullámpala tetők felújítására vagy javítására is. A szerelés gazdaságos módja, valamint a termék kedvező árfekvése az ipari csarnokok, üzleti létesítmények és mezőgazdasági épületek tetőinek fedésére ismét egyre népszerűbb.


Az eredeti könnyű hullámlemez a tökéletes tetőért. Az Onduline Base bitumenes hullámlemez tartós és rendkívül könnyű tetőfedő és falburkoló anyag, mely az Onduline Classic technológiájával megegyező módon, magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostvázból készül. Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani!


Tudjon meg többet a méretek és az árak kapcsolatáról! A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek. A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell. Cégünk a Cembrit Basic Bhullámpalát és kiegészítőit forgalmazza. Igazi örökzöld termék, mely már évtizedek óta bizonyít, mégis még mindig modern.


A Cembrit Basic hullámpala éghetetlen, nem korrodál, rendkívül ellenálló, és csúszásmentes fedőrétege hosszú élettartamot biztosít.

Gyors növésű, kis átmérőjű farönkökből gyártják. A panel merevségéről, vízállóságáról és belső tartósságáról hőálló és vízálló gyanta kötőanyagok gondoskodnak. A faszálakat külső kötőanyaggal vonják be, majd magas nyomás és nagy hőmérséklet alá helyezik. A temékek oldalainkon szinte mindent egy helyen megtalálsz, ami egy tető fedéséhez szükséges, sőt az egyéb általunk forgalmazott kiegészítőket, homlokzat- és ereszburkolatokat is.


A bal oldali menüben csoportosítottuk a különböző anyagokat: itt tudod szűkíteni a keresést. A középső képes felületen pedig a konkrét. Ez esetben átalánydíjat tüntetünk fel, amit a megrendelés összeállításakor vásárlóink a kosárban is látnak.


Ez esetben nincs szükség további egyeztetésre, ha a megrendelést a vásárló véglegesíti, azt mi azonnal elkezdjük feldolgozni és a lehető legrövidebb időn belül átadjuk azt szállító partnerünknek. Akciós termékeink Fenyő fűrészáru Tetőszerkezetek Lambéria, hajópadló OSB, rétegelt lemez, CK lap Tetőcserepek Tetőfóliák Zsindelyek Szigetelőanyagok Gipszkarton VELUX termékek ROTO termékek Roto Q termékek Nyílászárók Ereszcsatorna-rendszerek és szegélylemezek Térkövek Kémények Kötőelemek Baumit hőszigetelő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések