2017. szeptember 27., szerda

Diótörő fából

Kiválóan alkalmas dió, mogyoró és mandula törésére. Tisztítsa semleges mosogatószeres vízzel, majd öblítse le. Amint lehull a lepel a dobozba zárt cukorországról, és a fából készült diótörőről, Marika fantáziavilágában életre kelnek ezen tárgyak. Marika fából faragott diótörő bábúja gyönyörű hercegként lép elő, aki magával viszi a lányt egy varázslatos utazásra.


Diótörő nagy harcot vív.

Indulás előtt azonban meg kell küzdeniük az Egérkirállyal, aki hadsereget küld Marika ellen. A karácsonyi diótörő figurák nagyszerűek egy olyan kandallóhoz vagy egy polchoz is, amely általában üres, így kitűnő hangulatot teremtenek. Fa diótörő figura, 38cm magas, 9cm széles, 4gramm. Tradícionális piros-zöld színben féle formában rendelhető. Egy szép esztergályozott fatálba helyezve a diót és a diótörőt – nyugodtan várhatjuk a vendégeket.


Erőfeszités nélkül is lehet diót törni, és ha nincs nagy méreteltérés a diók között, gyorsan is megy. A gyerekek a játék után boldogan lefekszenek és álomba merülnek.

Marika álmában megelevenednek a bábok és a karácsonyfadíszek, ám a gonosz Egérkirály egérkatonáival háborút indít ellenük. Fából készült diótörő diók különböző természet szerszám. Ezüst diótörő repedt dió izolált fehér.


Ezzel a professzionális rozsdamentes acélból és fából készült kézi diótörővel saját, minőségi alapanyagból készítheted el süteményei tésztáid. Csúszásgátló lábbakkal rendelkezik, melyek megvédik a munkalapot a karcolódásoktól. Használata pofonegyszerű, csak beállítod a megfelelő méretet és a kar. Marika szeretete, hűsége és kitartása végül ismét emberré változtatja őt. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.


A győztes csata után magával viszi a kislányt a mesék birodalmába. A fából faragott bábut Masa a szeretetével kelti életre, ahogy az előadás egészét is áthatja a szeretetteljes karácsonyi hangulat. Kiszállítási idő: 1-munkanap (nagyobb mennyiség esetén egyeztetés szükséges) 1. Ft ‹ Bögre állvány fel Fakanál, cm-es › Kosár.


A kosár tartalmának megjelenítése. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az esztergált csavarszerkezet alá szorítva a diót, szétreped a dió vagy a mogyoró.

Klasszikus karácsonyi dekoráció ez a szépen kidolgozott, fából készült diótörő figura, katona ruhában. Az ár egy db figurára vonatkozik. Hoffmann meséjében a karácsonyfa alatt életre kelnek a játékok, csodálatos történet!


Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. Csak a készlet erejéig. A készletek áruházanként eltér. Bán Teodóra és Keveházi Gábor leánya. A diótörő figurák fából készültek, kézzel festettek.


A Táncművészeti Főiskolán Stimátz Gabriella, Menyhárt Jacqueline és Szőnyi Nóra növendéke volt. A komolyzenei repertoárból, többek között Beethoven, Csajkovszkij, Bartók, Sztravinszkij, Bartók, Orff, műveire készült táncszínházi darabok mellett olyan kortárs zeneszerzők, mint Ligeti György, Eötvös Péter, Arvo Part, Unsuk Chin, Thomas Ádés műveire komponált koreográfiák alkotják a Szegedi Kortárs Balett sokszínű kínálatát. A mellékelt képen a 6-os számmal jelölt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések