2017. szeptember 28., csütörtök

Rétegelt lemez nyír

Kültéri és beltéri felhasználásra is alkalmas. Csúszásmentes rétegelt lemez : egyik oldala csúszásmentes, másik oldala vízzáró. Azokon a helyeken teljesít jó szolgáltatot ez a. A szimmetrikusan elhelyezett rétegek fafaja és vastagsága azonos.


Ezzel az elrendezéssel a természetes fa anyagok.

A rétegek rostiránya az előzőre mindig merőleges. Az alakváltozás és a vetemedés legkisebb mértékűre csökkentése miatt az egymással szembeni lapok azonos vastagságúak és fafajúak. Orosz nyír rétegelt lemez GOST.


A mm-es nyír rétegelt lemez vastagsága és szilárdsága révén járműpadlónak, járólapnak, sablonoknak, nagy igénybevételű pultoknak, valamint munkalap alapanyagnak is megfelelő választás. Nyír rétegelt lemez – 1mm. A Pannon Falap– Lemez Kft által forgalmazott rétegelt lemezek hámozott furnérokból, keresztirányú furnérterítéssel készült falapok. Ha a rétegelt lemez vizet kap, egyenletesen tágul az egész lap, gyorsabban kiszára és hamarabb visszanyeri az eredeti méretét, mint az OSB.


Sokoldalúbban felhasználható alapanyag, hiszen a különböző fafajokból készült rétegelt lemezek ( nyír , nyár, bükk, fenyő, ceiba, okumé, meranti) eltérő tulajdonsággal és felhasználási területtel rendelkeznek.

Többféle méretben, vastagságban, kültérre-beltérre egyaránt, akár erősen nedves helyen is használható. Alkalmas teherautó platónak, színpadnak. Sok területen, magán és ipari felhasználásra is alkalmas. Ennek oka értelemszerűen a termék sokoldalúságában rejlik: kiváló mechanikai tulajdonságok (magas hajlítószilárdság és rugalmassági modulusz stb.), esztétikus és. Ha minőségről van szó, a Fenyőker Fatelep nem ismer ellentmondást.


Legújabb termékcsaládunk, a csúszásmentesített, nyír rétegelt lemezek is a legmagasabb minőségi elvárásoknak felelnek meg. Die Seite wird automatisch neu geladen, wenn diese Felder ausgefüllt werden. Anzahl der Artikel pro Seite. A többrétegű fa rétegelt lemez elég erős ahhoz, hogy olyan teherbíró alkatrészeket készítsünk belőle, mint például a repülők bordái. A furnér lemez többféle fából is készülhet, így például van nyír , nyár, hárs és juhar rétegelt lemez is.


Színes rétegelt lemez. Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez , színes, áttetsző, a fa erezetességét megtartó felülettel. Azoknak ajánljuk, akik hosszú távon gondolkodnak mindig a megbízható megoldást választják a stabil, tartós termékek mellett teszik le a voksukat környezetüket színesnek szeretnék látni és nem egyhangúnak kedvelik a fa természetes megjelenését. Egy oldalt csúszásmentesített, másik oldalt védőfóliával ellátott rétegelt lemez. Nyírfa rétegekből ragasztott lap.


Populáris, sok területen, a privát és ipari szférákban egyaránt alkalmazott termék. Tájékoztatás a koronavírus (COVID-19) kapcsán.

Tisztelt Partnereink! Kirendeltségeink továbbra is nyitva tartanak, ugyanakkor április 9-én, illetve 14-én zárva lesznek. Rétegelt lemez kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Az építkezések és a bútorkészítés során ma már sok esetben kerül elő a rétegelt lemez , mint alapanyag, és a különféle, már több feldolgozási folyamaton átesett fafajták. Ezeknek az anyagoknak van sok előnyös tulajdonságuk, és ma már akkora választék van belőlük, hogy mindenki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések