2017. szeptember 4., hétfő

Gyalult akác deszka

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák! A vörösfenyőt az faiparban magáért a fa anyagáért becsülik, ugyanis vízálló és tartós. Gyalult deszka vörösfenyőből.


Csomómentes anyagára nagy kereslet van, főleg bútorokat, padlót, jachtokba és egyéb hajókba bels. Gondosan válogatott akác deszkák. Cégünk első osztályú minőséget, széles méretválasztékot garantál: a faanyagot gyalult felülettel, kérgezve, korrekt áron kínáljuk az érdeklődőknek. Ennek köszönhetően a kézhez vétel után az új kerítést különösebb megerőltetés nélkül, rutin hiányában is könnyen és.


Felhasználási terület: Barkácsolóknak. Választék: Bruttó ár: I. Vörösfenyő gyalult deszka 19×mm “B” minőség. Szélezett akác deszka. Műszárított és gyalult deszka. Kiváló vörösfenyőből készült, „B” minőségű, így ebből adódóan enyhe repedések, kéregbenövések, gyantatömlők lehetségesek, amik azonban a faanyag szilárdságát nem befolyásolják.


Ajánlom mindenkinek oldalamat, aki kertjét szebbé szeretné varázsolni. Olyan, kemény fából készült kerti szegélyeket, fűszegélyeket kínálok tartós hazai fa alapanyagokból, amik élettartama messze elkerüli a barkácsáruházak kínálatában található telített fenyő termékekét is. Mindkét lapját meggyaluljuk, az éleiröl az akác deszka eredeti vonalvezetése megtartása mellett késsel lehántjuk a kérget, az akác deszkákat méretre vágjuk. Nálunk akár díszített végű, festett deszkákat is vásárolhat.


Zso-Fa Fakereskedés fatelep. Tisztelt Vásárlóink! ZSO-FA Fatelepen az irodában történő vásárlást bizonytalan ideig szüneteltetjük.


Fenyő deszka , palló, gerenda, szarufa méter felett is rendelhető A túlméretes fűrészáruk árait egyeztetni kell. Ilyen termékek a lambéria, a hajópadló, az OSB lapok, a gyalult fűrészáruk és a beltéri ajtók. Deszka kéreg nélkül (hántolt) 3. Felületkezelt deszka 7. Keresztlécekkel összeállított, tábla 8. Akác fűrészárú (szőrös deszka ) 2. Ebből még a 1mm széles deszka is neccesen vágható.


Az egyetlen európában előforduló fafaj , a vörösfenyő, amely pótolhatja az akácot. Az akác szélezetlen kerítés deszkák igény szerint kérhetők gyalulva, kérgezve és festve is. Az akác különösen tartós fajta, jól bírja a környezeti hatásokat. A borovi (erdeifenyő) deszkát úgy ismerhetjük fel, hogy a csomója nagyobb, mint például a lucnak, és kezelés után barnább is. Fajtájától, kezeltségétől és gyanta tartalmától függően kültéri és beltéri használatra is alkalmas.


Keskeny kerítéselemek tartós akác fából, kedvező áron, akár raktárról! Eladó akác szélezetlen kerítés deszka 2m hosszú 28mm vastag, szélesége:10cm -től 20cm-ig Mennyiség:170db. Akác szélezetlen deszka kerítésnek és lépcső alapanyagnak.


Kerítések, karámok építéséhez. Rendelhet tőlünk akác – vagy vörösfenyődeszkákat is. Amennyiben gerendára, szarufára, pallóra, fenyő deszkára vagy lécre van szüksége, tekinse meg.


QB, fa méretre vágás, gerenda, palló, deszka , építési anyagok, léc, bramac léc, fűrészáru). Fenyő és lombos fűrészáru, gyalult fatermékek, faanyag, lambéria, hajópadló az ERDÉRT Tuzsér Zrt. A gyalult deszka egy olyan szárított fa, ami mind a négy oldalán gyalult.


Székely Fatelep Budapest XVI kerület.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések