2017. szeptember 6., szerda

Esővízgyűjtő

Ingyen tanácsadással. Akna- és tartályba építhető szűrők, filteranyagok. Esővízgyűjtő rendszerek. Szivattyúk, automatizálás. A tartály erősített kivitelű, alsó és felső csatlakozó ponton illeszthetjük össze, ill.


A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Az udvaron felejtett vödör is jól mutatja, milyen egyszerűen tudjuk összegyűjteni az esővizet. A csapadék remek alternatíva a kertek öntözésére, a környezet tisztántartására, különösen akkor, amikor egyre nagyobb költséget jelent a tiszta ivóvíz előállítása. A minőségi műanyag, esővízgyűjtő tartályban ráadásul úgy tárolható az összegyűjtött víz, hogy semmilyen szennyeződés nem kerül bele. A következő előny az, amivel általában a legkönnyebb meggyőzni az embereket arról, hogy vásároljanak minőségi, műanyag esővízgyűjtő tartályt: a spórolás.


A tartályok a be és túlfolyó csonkokat, a vízzáró tartály lezáró fedlapot tartalmazzák. Azonnali, beépítésre kész állapotban szállítjuk. A Rainbowl esővízgyűjtő tartály a kert stílusa alapján kiválasztva harmonikus és dekoratív kiegészítője az ön környezetének.


Megfelelő színben kellemes látványt nyújt, a fedele gyerekzárral van ellátva.

A modern esővízgyűjtő edények úgy működnek, hogy az ereszcsatornából kivezetett víz egy esztétikus tartályban gyűlik, ahonnan egy csappal elvezethető. Esztétikus és bevált esővízgyűjtő módszer az eresz alá vagy mellé szerelt (vagy állított), kifejezetten esővíz gyűjtésére szolgáló zárt műanyagtartály. Az ereszcsatornával egyszerűen, pl.


Ha elég magasra tesszük a tartályt, akkor az aljára szerelt csapon keresztül elvezetve az. Időjárásálló, karbantartásmentes anyagból készült esővízgyűjtő tartályok. Modern és klasszikus formavilág kedvelői is megtalálják az ízlésüknek megfelelő terméket. Széles forma és színválaszték. Szeretné, ha esővízgyűjtő tartálya beolvadna a környezetébe és észrevétlen maradna?


Aktuális Esövizgyüjtö ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Tevékenységi körünk kezdetben import, export, gyártás és nagykereskedelem. Legyen az esővízgyűjtő , kerti vízcsap, föld alatti tartály, hideg vizes rendszer vagy bármely szükséges tartozék, nálunk minden termékhez hozzájuthat, amelyre csak szüksége van a hatékony esővíz-hasznosítás érdekében.


Ha éppen kertje átépítését tervezi vagy annak létesítése előtt áll, akkor egyúttal ajánlatos. Ciszterna vagy emésztő: a legolcsóbb esővízgyűjtő. Amennyiben ciszterna, emésztő átalakításában gondolkozik, akkor az általunk gyártott esővízgyűjtő tartályokhoz való szigetelések tökéletes megoldást nyújtanak. A ciszterna vagy emésztő átalakítását egy nyitott tetejű, téglatest formájú szigeteléssel.


Tűzivíz tartály, tartályok ipari ingatlanok tűzvédelme számára. Zsírfogó, zsírleválasztó tartály.

Nem kell hozzá semmilyen különösebb felszerelés vagy előképzettség, a kiépítés pedig nem bonyolult. Akik hosszútávban gondolkodnak, azok profi esővízgyűjtő rendszert is kiépíttethetnek, mely segít jobban kiaknázni az esővízben rejlő lehetőségeket. Ennek az ára 3ezer forintnál kezdődik, és a megtérülése tíz. SIENA A tartály tartozéka a leengedő csap és a tető.


UV stabil és fagyálló anyagból készült. A vizet télire le kell engedni belőle. Sőt, a tetejükre még virág is kerülhet. Rendkívül látványos, jópofa ötlet: a régi ütött-kopott bádogkannákat és vödröket úgy rendezhetjük el a falon, hogy a víz megtalálja.


Mi olyan esővízgyűjtő szigetelésekre specializálódtunk, melyek már meglévő vagy épülő ciszternákba és emésztőkbe helyezhetőek. Ezzel a megoldással közel felét megspórolhatja egy komplett esővízgyűjtő rendszer kiépítésének és így a megtérülési időt is megfelezheti! Polipropilén esővízgyűjtő tartályok - a környezettudatos megoldásokért. A környezettudatos életvitel, a fenntartható fejlődés elősegítése, a jövőnkről való felelősségteljes gondolkodás nem csupán hangzatos közhely, ha mi, az egyes embereknek, családok a szűk környezetünkben, mindennapjainkban megtesszük azt, amit.


Az esővígyűjtő rendszer felépítése. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések