2017. szeptember 6., szerda

Home staging árak

A dokumentáció alapján Önnel és az Ön által megjelölt személyekkel (családtagok, barátok, stb.) közösen elvégezzük a feladatokat. Mindennek nyilvánvalóan komoly jelentősége lehet egy olyan ingatlanpiacon, amelyet a túlkínálat jellemez. A felkészítés mindig kevesebbe kerül, mint a piacon „pangó” ingatlan első, kényszerű árcsökkenése. We provide information and promote courses and training whilst supporting Home Stagers and keeping the industry relevant and strong.


Ezzel a szolgáltatással meggyorsíthatjuk az eladó ingatlan értékesítését. Ft-ot költöttünk (home staging és értékesítési marketing, dekorációk, festés, tapétázás), és némi időráfordítást is igényelt a tulajdonosok részéről (pakolás, felesleges bútorok elszállítása, kiköltözés, festés lebonyolítása, fotózás saját szervezésben).

Let’s get this out of the way right up front: staging your home for sale helps it sell faster and for more money. The National Association of Realtors found that staging a home increased its value by anywhere from to and of sellers said that staging the home significantly decreased the time their home was on the market. Home staging is a proven visual marketing tool that will help a home sell quickly and for top dollar. Kövesd lenti tanácsaimat, de ha nincs kedve idő sem türelmed az egészhez, keress meg! Homestaging – Ingatlan eladási segítségek honlapja Ismét egy ingatlanos céggel dolgoztunk együtt és készítettük el a honlapját.


Ebben a munkában az volt a különleges, hogy a honlapjuk fő témájának a kiadványát és mi készítettük el. A magját megkaptuk hozzá csak kiadható és eladható kiadványt kellet belőle készítenünk. Rengeteg munkánk van benne, reméljük.

Szakembereink teljes körű lakásfelújítást is végeznek. RAK Egyes árak tájékoztató jelleggel vannak feltüntetve! Lakberendezés, belsőépítészet Önre szabva! A home staging nem más mint a bemutató lakások, amit legkönnyebben az IKEA kapcsán tudunk elképzelni. Egy ízlésesen berendezett lakás könnyebben elképzelhetővé teszi a vevő számára, milyen is lenne az adott ingatlanban lakni, illetve a benne rejlő kiaknázatlan lehetőségeket is megmutatja.


A home staging alkalmazásával az eladási ár jelentősen növelhető, így a felújítás során befektetett minimális összeg sokszorosan megtérül. Mi vagyunk a vevő szeme…. Ha csak egy ici-pici lakberendezési ötletre, inspirációra van szükséged… És akkor is, ha életed egyik legnagyobb projektjébe készülsz belevágni – legyen az lakásfelújítás, átalakítás, eladás, vásárlás vagy új ház építése.


Szabó Ildikó Angéla vagyok, lakberendező és író. Az eredeti szakmám mérlegképes könyvelő, huszonkét éven át vezettem saját könyvelőirodámat. Egy térrel érdemes játszani, mert csodás dolgokat lehet belőle kihozni…legyen az otthonunk lakberendezése, egy kirakat rendezése, vagy egy rendezvény dekorálása. Lényege az eladásra váró lakások belső tereinek vonzóbbá tétele.


Nem átverés, nem manipulálás, csupán kreatív lakberendezési ötletek felhasználása annak érdekében, hogy az adott lakás első pillanatra jó benyomást keltsen. Home staging csomag díjazása: Mivel a home staging feladatok egy egyszerű tanácsadástól, a komplett tervezésig terjedhetnek, ezért az ilyen jellegű megkeresésekre mindig egyedi ajánlatot adok. Kérem, hogy az elérhetőségeim valamelyikén keressen. Home staging increases your chances of selling your home at a higher price by gaining a buyer’s immediate attention.


I won’t go into a detailed review of the actual home staging process here.

If you’d like to get more information on the step-by-step process and download my detailed document to help you through the staging process, you can find it RIGHT HERE. Home staging – Ingatlanfelkészítés értékesítés előtt Értékesíteni szeretné ingatlanját? Esetleg hónapok óta árulja is, de kevés az érdeklődő? Az érdeklődőkből nem lesz vásárló? Meggyőződése, hogy a kínálati ár megfelelő, mégis elakadt az ügy?


A home staging célja: a lakásban rejlő potenciál kiemelése A home staginggel kapcsolatban sokszor felmerül, hogy az egész csak szemfényvesztés, hogy a vevő ugyanazt a lakást veszi meg így vagy úgy, ezért nincs is jelentősége. ANGEL'S DESIGN LAKBERENDEZÉS - HOME STAGING - BELSŐÉPÍTÉSZET. Staging to sell your house.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések