2016. május 2., hétfő

Vágott mészkő

Elnézést kérünk, a termékismertető jelenleg még feltöltés alatt áll, kérjük, keresse fel honlapunkat később, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az Elérhetős. Horvát vágott mészkő. Bolgár Bvágott sötétzöld gneis kő Bolgár Bmediterrán sötétzöld gneis kő Bolgár Brozsdabarna szabálytalan gneis kő.


Az általunk kitermelt és forgalmazott mészkő : Aminek alapanyaga mészkő , az nálunk megtalálható. Ha olyasmit szeretne, amit a listában nem talál, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogyan oldjuk meg a kérését.

Négy oldalán vágott , változó hosszúságú, vörös színű természetes kő falburkoló. A horvát mészkő oldalon vágott , látszó oldala és végei rusztikusak, ragasztási felülete vágott. Kiválóan alkalmas beltéren illetve kültéren való burkolásra, természetesen impregnálva. A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, amelynek legalább -a kalcit vagy aragonit.


A fennmaradó rész főleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag. Viszonylag rideg, merev, szilárd és állékony kőzet. Jura mészkő burkolatra vágyik otthonában?

Referenciáink közül melyik ad Önnek ötleteket otthona kőburkolatához? Mit mutasson Önről lakása és lakásának burkolata? Milyen emléket vigyen el a fejében vendége, üzleti partnere?


Természetesség és exkluzivitás egyben – kőburkolattal A kő, mint építőelem szinte egyidős az emberiséggel. Felhasználása mindig is sokrétű volt, épületek felépítéséhez, útépítéshez, majd hidak építésére is használtuk. Amennyiben a termékek képe alatt nem lát árat, az a gyakran változó EURO-FT árfolyam miatt van. A terméskő régen homlokzati és lábazati falazóanyagként terjedt el. Ma már azonban a terméskövek 1-cm-es vastagságban is kaphatók.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Cimkék: Antikolt tégla - d í szt é gla Öregített vágott tégla burkolótégla - téglaszelet járófelületnek kültéri - beltéri - járófelületre felrakás - felrakása - belső szelet - hotvát kő - mészkő burkolat- fagyálló Értékesítés Felrakás Kivitelezés kültéri beltéri Kerti virágtartók benkováci kő mészkő. Jobbnál jobb mészkő burkolat ötletekért nézze meg honlapunk több mint 9referenciaképét! Vastagsága 5-cm.


Lábazatok, kerítések, támfalak, beltéri falak burkolására kiválóan alkalmas. Beltéri Jura-gelb mészkő , rétegre merőlegesen vágva, fonoman csiszolt felületű Beltéri, rétegre merőlegesen vágott jura mészkő (sárágs színű). A sóskúti kő anyaga üledékes mészkő.


A korongos kőzetvágógép közvetlenül a kősziklából vágja ki szabvány szerinti minőségben.

Travertin mészkő tömblépcső, egyedi méretben, változó felületekkel rendelhető rövid gyártási határidővel. Lyukacsos Bolgár mészkő (provance kő) Rusztikus felülettel, változó vastagsággal, szabálytalan forma, vágott él. Tethys őstenger peremén kialakult üledékes kőzet. Nevét a keletkezési idejét jelölő földtörténeti korról kapta. Közterek és családiházak kültéri lépcsőelemeiként szolgáló travertin tömbök forgalmazásával és kivitelezésével is foglalkozunk.


Mészkő lépcsőelemek. Ezen elemek általában térburkolatok, parkok kiegészítő elemeiként. Cégünk, a Stone Concept Kft. Ariostea porcelán lapok szakkereskedése.


Természetes köveink többek között a Travertin, Vraca mészkő , Brazil pala, Ultravékony pala. Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések