2016. május 31., kedd

Kerti burkolatok

Kültéri burkolatok választása esetén fontos szempont, hogy az időjárás viszontagságainak kitett felületről van szó. A fagyállóság, a kopásállóság és a burkolólap vastagsága fontos kritérium az anyag választásakor, ami lehet kerámia, fa, műanyag, beton, kő, tégla vagy akár gumi is. Az interneten számtalan mennyiségben, színben, formában találhatunk a számunkra legkedvezőbb kivitelben. Felhasználását tekintve igen sokrétű. Viakolorból építhetünk autóbeállót, kerti utat, kerti lépcsőt, kerti kiülőt.


Készíthetünk belőle kerti sütőt, használhatjuk növényágyás elválasztására.

A burkolt felületek változatos szín és formavilágukkal változatos burkolatok kialakítását teszik lehetővé. Miben különbözik a térkő, és a járólap? A hagyományos térkő: Általában vibropréselt erős, vastag és fagyálló burkolat. Többé- kevésbé jól bírja terhelést, sokszor a forgalomnak kitett helyeken is.


Természetes hatású járdaként fakorongokat süllyeszthetünk gyöngy kavicsba. Tudnunk kell, hogy a kert nem erdő, vagy rét, ahol hatalmas helye van mindennek szabadon nőni, fejlődni. Kerti burkolatok – térkő és kavicsburkolat.


Az Önhöz érkező barátokat elsőként a burkolat látványa fogja majd meg. Tetszeni kell a térkő burkolatnak.

Ez nem lehet kérdés. A szürke betonnal szemben a látványos színek és vá. A lehető legtökéletesebben alkalmasak és biztonsággal használhatók kültéri teraszok, járdák, medencék környezetének burkolására, miközben elfelejthetjük a burkolatragasztás és fugázás procedúráját bizonyos kerti köveknél.


Terasz és kerti utak vásárlása és rendelése az OBI-nál. Kerti lépcső ötletek ( 6) Ha jelentős szintkülönbség van a kertben, akkor gondolkodnia kell a közlekedés megoldásán. A magasságkülönbségek leküzdésére. Nagyobb felületeken ezt a munkát egyértelműen szakcéggel érdemes végeztetni, egy kisebb kertrészletben azonban sajátkezű kivitelezéssel is próbálkozhatunk. Azon kívül, hogy egészen más hangulatot sugároznak, egészen eltérő tisztítást is igényelnek az antikolás nélküli és az antikolt burkolatok.


Egymással ellentétes szempontok közül Önnek melyik a legfontosabb? Sokszor nem könnyű dönteni. Nehéz választani a térkövek között. A választék bősége mellett az egymással.


Az új építésű, skandináv stílusú modern házak kertjeiből gyakran “tucatkertek” válnak, mert korábban kevés növényfajt használtak. Mi a letisztultságot szem előtt tartva, az átlagosnál jóval több fajta növényt ültetünk – úgy, hogy mindez illeszkedjen a ház és az Ön stílusához. Térkő eladás – térkövezés Budapesten és környékén …azoknak, akik nem két évre szóló térkő burkolatra vágynak, és akik elfogadják, hogy tartós burkolat csak az előírt anyagok beépítésével készülhet. Ezekre figyeljen autóbeállók és kerti burkolatok kialakításánál!


A kerti burkolatok. Szép kert válogatásunkban olyan kerteket mutatunk, ahol nem kellett egy kisebb vagyont költeni a hátsó kertre mégis szép és hangulatos lett.

A burkolatok hosszú élettartamúak, felületkezelésükhöz impregnáló javasolt a falburkolat színének kiemelése, vízlepergetése érdekében. Az ugyanis a legritkább, hogy a család egy tagja álldogál a bogrács vagy a grillsütő mellett, és a többiek pedig odabent tévéznek. A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések