2016. május 11., szerda

Gerendaház

A Gerendaház biztonsága (nem csak) egy életen át! Mint felelős családfő, bizonyára ön is aggódik szerettei épségéért. Cégünk orosz és újabban finn gerenda-, rönk-, ragasztott gerenda-, kézi faragású rönk-, valamint könnyűszerkezetes házak építésével foglalkozik.


Válogatott gerendaház linkek, ajánlók, leírások - gerendaház témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől!

Design és elrendezés. Testreszabható terveket és egyedi nyaralókat is kínálunk, amelyek követni tudják az Ön igényeit. A nyaralók legfőbb design elemei a kifinomultság és a funkcionalizmus – végül is egy kisebb rönkház a. Impregnált, boronafalas gerendaház készítés - Környezetbarát, újrahasznosítható! Rendkívül könnyen átalakítható! Vékonyabb falak, nagyobb helyiségek!


Rejtett csapozás, esztétikus sarkok!

Egy Cédrus gerendaház hőgrafikonja: A. A tömör gerendafal „lélegző” képessége és rossz hővezető illetve hőtároló. Minden esetben fa nyílászárók! FINNBÄR Magyarország. Finn rönkház és gerendaház.


Tervezéstől a kivitelezésig. A film egy általam épített, minden részletére kidolgozott gerendaház építését mutatja a terület rendezéstől egészen a bebútorozásig. Az épületben prémium kategóriás.


Egyedi faház, rönkház, gerendaház készítése 3D látványterv alapján! Gerendaház , mert hagyományos technikával épült faházikó, melyet igyekezetünk a mai igényekhez formálni. Békés hely, madárdallal, tücskökkel A házikó önállóan áll a vidékre jellemző méretes telken, ősgyepes réttel, tókával. A ház tulajdonosának fő kérése volt, hogy egy egyszintes, egyszerű, naturalista környezetet teremtsük a családja számára. Ezen alapelv mentén haladtunk a tervezés során.


Házaink gépi megmunkálású, dupla nút-féder gerendákból állnak, stabilitásukat a sarokcsapolásnak köszönhetik, amely készülhet gépi és kézi megmunkálással. Ezzel a technológiával gyártunk: faházat, hétvégi és lakóházakat, éttermeket, panziókat, szaunákat kizárólag egyedi tervek.

Igényes, minimál stílusú Cubilis gerendaház 2-méretben, amelyet szaunaházként is meg tudunk építeni. A gerendaház párát vesz fel, később leadja, temperál, lélegzik egyszóval él. Természetesen kizárólag akkor, ha nem fojtjuk le párazáró fóliával).


Mi, akik szeretjük, a fát egy kicsit élőnek tartjuk annak ellenére, hogy tudjuk: biológiai értelemben már nem él. A fa rönk az egyik leginkább ökológiai építőanyag, és nemzedékről nemzedékre szolgálja családját. Mind a tradicionális, mind a modern építészeti technológiákat használjuk, legyen az klasszikus kör rönkből készült vidéki nyaraló, vagy akár szigetelt gerendaház. Típusházainkat számos különböző méretű illetve. Cégünk több mint éve a helyi hagyományokra és tudásra alapozva faházak, hétvégi házak, lakóházak, gerendaház ak, házikók, kerti faházak, kerti házak, faistállók, istállók, garázsok, fagarázsok, pavilonok, filagóriák, vásárbódékat, kerti bútorok és dézsafürdők gyártásával foglalkozik.


Faházak a gyártótól!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések