2016. május 3., kedd

Beton hatású tapéta

Beton hatású tapéta

Zsenialitása abban állt, hogy megtalálta az utat a vállalkozóktól az építészekig és a belsőépítészekig. Vizuálisan be akarta lélegezni a beton illatát házak belsejében. Beton és kő hatású tapéta. Paisley Home - prémium minőség, legjobb árak, rövid szállítási idő. Ha szereted a nyers dolgokat, itt a beton és téglafal hatású tapéta.


Ha a lakberendezési stílusod megengedi és szereted a nyers beton látványát de valami melegebb és otthonosabb felületre vágysz, megvan a megoldás: a beton hatású tapéta. A Concrete Wall sorozat kiváló minőségű műanyag tapéta , mely nagyon egyedi és kifejezetten élethű. A klasszikus és modern tapéták ezzel ellentétben szinte minden helyiségbe jók. A modern tapéták mintavilága leginkább a klasszikus tapéták mintájából építkezik.


A Favorit Glettbeton mellet számos más terméket is kínálunk látszó beton felületek kialakításához, egyedivé tételéhez. Nézd meg és válassz akár a többi termékeinkből is! Sóskúti üzemünk bármilyen, akár egyedi idényt is pár nap alatt ki tud elégíteni. Tervezd meg lakótered látszó beton felületét!


Márvány, gránit, csempe, kő mintás, Öntapadós termékek, Poszterek, fotótapéták, tapéták, öntapadós tapéták, vászonképek óriási választéka! Tekintse meg egyedi design tapétáink hatalmas választékát! Harlequin, Arte, Designers Guild és további híres tervezők csodás mintáit vonultatjuk fel bemutatótermünkben személyes tanácsadással egybekötve.


D hatású tapéta , posszter katalógus. Amikor otthonunk kitapétázása mellett döntünk, nem árt odafigyelni néhány olyan tényezőre, amelyek nagymértékben befolyásolni fogják mindennapjainkat. Casamance Gampi Beige Taupe beton és kő hatású tapéta.


Termék részletes adatai. Nem ritka a klasszikus. Natúr tapétáinkat a természet ihlette: rusztikus kőfelület, kérges fatörzs, vagy egy állatbőr hatású minta is megjelenhet szobája falán. Design tapéta Design tapétáink között élethű, szinte poszterhatású mintázatokat talál, legyen az modern, vintage, vagy épp retró hangulat. Zoffany Polished Concrete Concrete beton és kő hatású tapéta.


Méret: 65cm x 5m. Szürke beton hatású minta. Néhány éve-, évtizede, már-már feledésbe merültek a falakat díszítő tapéták, azonban a tapéta nem csak hogy reneszánszát éli, de egyre divatosabbá válik. A fűrészporos tapéta átmenetet képez a festett fal egyszerűsége és a tapéta melegsége között.


Ezt a tapétát ugyanis felragasztás után falfestékkel lekenik. Tapéta , tapéták webáruház – tapeta -eshop. Nyiss ablakot a világra és engedd be a természet és a modern művészet csodáját a lakásodba. A flíz 3d tapéta különleges megjelenést kölcsönöz a helyiségeknek, na.


Vízálló tulajdonságának köszönhetően. Sandberg tapéták teljes választéka. Tükör hatású fólia öntapadós tapéta. Ez egy tükör HATÁSÚ fólia!


A hatása nem lesz olyan, mint a tükörnek! Kattints a KÉPEK fülre és nézd meg, milyen lesz a tükör hatás különböző felületeken. Felhelyezéséhez NE HASZNÁLJ VIZET, mert megszűnik a ragasztó hatása! Egyéb rendelhető méret: 45cm x 15m.


Nagyobb mennyiségre van szükség? Akciós tapéta , karnis egyszerű és luxus minőségben is! Részletek Üzlethez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések