2016. május 10., kedd

Lepcso burkolas

Ismét egy gyors kis montázs videó arról, hogy mi hogyan csináljuk. Ezúttal a lépcső burkolás a téma. Ha van bárkinek bármi kérdése, meglátása vagy ötlete a t. Cégünk munkatársai nagy szakértelemmel rendelkeznek többek között a lépcső burkolásában is.


Ez egy kényes pont, ahol fontos, hogy milyen anyaggal dolgozzunk, ugyanis a lépcsők általában nagy terhelésnek vannak kitéve és ezért különösen fontos a megfelelő anyaghasználat.

Meg kell követelni a kőművesektől a precíz munkát! Get without the ads. Skip trial month free. Find out why Close. Unsubscribe from R János?


Az ilyen lépcső burkolás esztétikusabb látványt nyújt, mintha össze vissza mennének a fugák lépcső fordulókban. A lépcső burkolás során folyamatosan ellenőrizni kell a lépcső burkolat lejtésének meglétét is.

Sőt még egy apró különbség, amit sok más burkoló nem készít el úgy, mint én! Profi burkoló cég korrekt árakkal, minőségi munkavégzéssel. Burkoló munkálataink közé tartozik többek között a normál, illetve diagonál fal és padló hidegburkolás, a lépcső és lábazat burkolás, a vízzáró szigetelés készítése, a zuhanytálca és kádfalazás. Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége?


Burkolni nem csak padlót lehet, hanem bizony a belső és külső lépcsőket is. A bent lévők lépcsők minden esetben egy nagyon fontos pontok, ugyanis ezt rengetegszer használjuk egy nap, folyamatosan látjuk, így előnyös, hogyha szép is. Aki eddig azt hitte, hogy a fürdőszoba burkolása a legnehezebb, azt sajnos ki kell ábrándítanunk. Laminált padlóink a fa természetességét nyújtják.


Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával. Meglévő beton vagy gipszbeton lépcsők burkolása fával, és zárt lépcsők. Lejtés nélkül balesetveszély és még a lépcső felfagyás veszélye is fenyeget. Korlátok készítése a lépcsőkhöz fából, fémből, üvegből, vagy ezek kombinációjából.


A falépcső típusai. A tömörfa lépcsőlapok tartósságuk miatt népszerűek. Gyártásuk során az alapanyagot kisebb elemekké bontják, majd tömbösítéssel és rejtett vendégcsapok használatával állítják elő a kívánt méretű lépcső elemeket.

Burkoló munkadíjak segítik a fürdőszoba felújítás, átalakítás várható költségeinek ismeretét. A lépcső, csak úgy, mint az egyéb kiegészítő elemek a házban, központi szerepet tölthet be. Manapság nem csak funkcióját tekintve, hanem esztétikai látványa és formai kötetlensége miatt is meghatározó tud lenni otthonunkban. Mindezek mellett, természetesen nagyon fontos a megbízhatóság, ezért bizonyára nem mindegy, hogyan készülnek. Teraszburkolás kapcsán sokan pánikba esnek, mert rögtön arra gondolnak, hogy mi lesz, ha felfagy a télen.


A terasz és a külső lépcső burkolása valóban rejt valami különlegességet, valami extrém dolgot, ami külön szakértelmet igényel? A csempék színvilágától és mintázatától függően különösen otthonos hangulatot tud varázsolni ezekbe a helyiségekbe. Budapesten ingyenes kiszállás és munkafelmérés, illetve díjmentes árajánlat készítés.


A lépcsőket több mint éve az Wagemeyer Treppen nevű programmal tervezem, melyet saját kezűleg fordítottam le magyar nyelvre. A program segítséget nyújt a hatékony tervezéshez és a mutatós látványtervhez, így a megrendelő még az elkészítés előtt megtekintheti, hogyan fog kinézni a kész lépcső.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések