2016. május 13., péntek

Trapézlemez árak debrecen

Szendvicspanelek és trapézlemezek forgalmazása nagy választékban és kedvező áron. A szendvicspanel oldalfalnak tetőpanelnak egyaránt használható. TRAPÉZLEMEZ DEBRECEN A legszélesebb trapézlemez választékot Debrecenben nálunk találja! Cégünk a trapézlemez választása kapcsán Debrecen városában széles választékkal áll ügyfelei szolgálatára. A legkiemelkedőbb beszállítókkal dolgozunk, sokéves tapasztalattal és szakértelemmel kínáljuk szolgáltatásainkat a már.


Ha más méretre lenne szüksége akkor érdeklődjön kollégánknál. Kerítésként, tetőfedésként, oldalfalként egyaránt kitűnően alkalmazható termékünk a trapézlemez. A mm – mm vastagságú horganyzott profillemezek egyszerű és rendkívül kis munkaigényű szerelést tesznek lehetővé csakúgy a szakmabelieknek, mint a barkácsolni vágyóknak. A trapézlemez árak magyar forintban (HUF) értendők. Amennyiben a kiválasztott termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére telefonon, vagy e-mailben egyaránt.


Fatelep, trapézlemez , hőszigetelés, osb lap Debrecen - Dritor Plusz Kft. Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! Trapézlemez cserepeslemez azonnali gyártás Dabason!


Elérhető trapézlemez árak , első osztályú minőség, nagy színválaszték. Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Kiszállítás országosan. Famintás trapézlemez PRINTECH technológiával előállított lemezből A Metál-Sheet Kft. A printech technológia egy offset nyomással az acél alapanyagra felvitt esztétikus és természetes fa felületet megjelenítő.


T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Rendkívül sokoldalúan felhasználhatók: nemcsak otthonok, garázsok és gazdasági épületek tetőfedésére, de homlokzati burkolatként is használhatók, illetve akár kerítésként is beépíthetjük ezeket. Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell.


Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! Minden famintás trapézlemezre év gyártói garanciát adunk A jótállás a gyártási hibákra és anyaghibákra terjed ki és abban az esetben érvényes, ha termék beépítését megelőzően az Acéllemez. Minőségi magyar trapézlemez közvetlenül a gyártótól. Kedvező árak , év garancia, országos kiszállítás.


A bevonati rendszereknek és a minőségi acél alapanyagnak köszönhetően. A Swedsteel-nél elkötelezett hívei vagyunk az ügyfél elégedettségnek. A kiváló minőségű tűzihorganyzott acél alapanyag és a korszerű, automatizált gyártási folyamatok együtt garantálják az állandó magas műszaki színvonalat, így biztosan tudjuk, hogy termékeink a beépítés után évtizedekig látják el. A vagy mm vastag trapézlemez kerítésnek alkalmas, mert a trapézlemez bordázata elég stabilitást biztosít a kerítésnek, valamint nagyon olcsó, gyors és egyszerű megoldás. POLIKARBONÁT TRAPÉZLEMEZ BRONZ 2X9M.


PC-U SZÉLPROFIL 1M ÁTTETSZŐ 10MM-ES LÉGKAMRÁS LEMEZHEZ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések