2016. május 20., péntek

Nádszövet ár

A szállításhoz persze mindkét esetben alapfeltétel, hogy autóval kell rendelkezni, hiszen a nádszövet tömegközlekedéssel, motorral vagy kerékpárral gyakorlatilag nem, vagy csak nagyon körülményesen szállítható. A barkácsáruházak és az útszéli árusok gyakran a külvárosban találhatóak, ezért a nád ára mellett még. A szállítási árak bruttó Áfás árak, országszerte érvényesek, mely csak a nád kiszállítására vonatkoznak, és a nád árát nem tartalmazza.


Az méter feletti méretek szállítási díjai jelentősen magasak, mert futárszolgálat szempontjából túlméretes terméknek számít, ezért javasoljuk, hogy személyes átvételt válasszon. Ná nádszövet , gyékény, árnyékoló, dekor, dekorációs ná nádkerítés Kiváló választás kerítések mellé dekorációként, árnyékolóként, továbbá térelválasztóként.

Omlott és megrongálódott falrészek takarására is használható. A fentieken kívül a. Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. Nádszövet árak, és további információk, specifikációk. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A sűrű szövésű nádszövet kerítések mellé árnyékolóként, térelválasztóként vagy akár dekorációként is használható, azonban lemállott vagy rongálódott falrészek eltakarására is alkalmas. Vállalok lakásokban és családi házakban vakoló munkálatokat új építésűekben.

Homlokzat hőszigetelést. Vakolat javítást beázások után. Részletek Adax Neo WiFi “H” elek. Porotherm áthidaló vásárlás Budapest környékén Budakeszin.


Ezeket a termékeket többnyire csak a budakeszi telephelyünkön forgalmazzuk! Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. Vásárolj nádszövetet a Trans- Vidia Kft-nél! Vedd fel velünk a kapcsolatot vagy gyere be hozzánk személyesen!


Teli rattan nádszövet és lukacsos tonettanyagok jellemzőit találja az oldalon ( ár - minőség - tekercsszélesség). Az ártáblázatok alatt részletes leírások, technológiai tanácsok vannak a rattan és tonett nádszövet felhasználhatóságáról, tulajdonságairól. Belátásgátló, kerítés takaró széles választékban kedvező árban, széles választékban, raktárról, akár azonnali szállítással! A nádszövet esztétikus.


Könnyű telepítés, nem igényel szakértelmet. Rendkívül rugalmas, és bámilyen ívben hajlítható, formázható. Milyen nádszövet való nekem? Nincs találat a megadott feltételekkel.


Javasoljuk, hogy bővítse a feltételek körét néhány keresési feltétel kikapcsolásával!

A méter magas méter hosszú árnyékoló szövetet közvetlenül a termelőtől ~ezer Ft-os tekercs áron lehet megvásárolni, ezáltal szomszéd felőli határoló kerítések. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.


Felhasználása: Kerítések mellé dekorációként, árnyékolóként térelválasztóként használják elsősorban. Továbbá omlott rongálódott falrészek takarásásra is szolgál. Természeténél fogva bármilye. Vissza az előző oldalra!


A termék kiváló minőségű hazai nádból készül, várható élettartama 4-év. A vesszőszövet és nádszövet is hasonló, mint a nádszövet , árban és megjelenésben némi különbség van, de funkciójában szinte mindhárom azonos. Vidéki stílusú kapukra, kertekre, balkonra tudjuk elhelyezni a fent említett darabokat, nagy előnyük, hogy az elhelyezés pillanatától szolgálnak bennünket.


Felállításuk viszonylag egyszerű. Tekercsben szállíthatjuk őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések