2016. május 2., hétfő

Fehér rongyszőnyeg

Egyedi rongyszőnyegek a hagyományostól a modernig, nagy szín, minta és méret választékkal. Azonnali szállítás raktárról! Kézi rongyszőnyeg , úgy ahogy te szeretnéd! Az itt található kézzel készített kézműves termékek sokféle anyagból készülnek. Nem látod amit szeretnél?


Mondd el nekünk és mi elkészítjük kívánságod szerint bármilyen anyagból, színből és méretben, 2m szélességig, és végtelen hosszúságút!

Köszöntünk megújult oldalunkon! Szeretettel köszöntünk kedves Látogató! Ha szereted a természetes alapanyagokból, ízlésed szerint készült kézműves szőtteseket akkor jó helyen jársz!


A legfőbb tulajdonsága, hogy széles színválasztékban kapható. A rongyszőnyegeket egyaránt alkalmazzák fürdőszobákba, folyosókra és előszobákba. Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is. Outlet áron minőségi szőnyegek. Vásároljon minőségi olcsó szőnyegeket budapesti szőnyeg boltunkban vagy rendeljen olcsó szőnyegeket online szőnyeg.


Fehér rongyszőnyeg Fehér pamut rongyszőnyeg 70×1cm.

Rongyszőnyeg Beige pamut rongyszőnyeg 70×1cm. Akrilt és rongyszőnyeget (hogy) lehet mosni? Akrilnak hívják ezt a hosszú szőrű, puha anyagot, ugye? Abból van a legújabb pulcsim.


Hogy kell mosni, hogy ne keményedjen, menjen össze, stb. Kis szőnyegek minden otthonba. Egy kis szőnyeg a legtöbb otthonban gond nélkül elfér, mivel nem foglal sok helyet és könnyen mozdítható, ha mondjuk joban illik a fürdőbe, mint a hálószobába. A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát.


A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban. Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat. Nézz körül online vagy az áruházakban!


Fehér férfi ingeket vágtam csíkokra, ebből készült ez a szőnyeg. A lakás akármelyik helyiségébe megfelel, hálószoba, konyha, fürdőszoba, gyerekszoba. Fehér jó minőségi rongyszőnyeg , mosógépben mosható. Kész függöny hófehér alapon fehér sáfrány apró virág 300x160cm , Kész ,fix méretezésű függőny behuzóval Önnek már csak fel kell helyezni a kiválasztott helyiségbe Élőben sokkal szebb! Az ár db-ra vonatkozik.


Eladó új db rongyszőnyeg szett ! Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso. Szőnyegek, Készletkisöprés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések