2016. május 13., péntek

Belso hoszigeteles

Előbb utóbb minden otthonba befészkeli magát a penész, ami nem csak látványra kellemetlen, de egészségkárosító hatása is van. Hőhidas szerkezetek felületén alakul ki leginkább, ugyanis a hőáram minden esetben a melegtől a hideg felé hala vagyis ahol rosszabb a fal szigetelése. Tisztelt Katonás Úr, lakásunk Óbudán, a Huszti út és a Búza út sarkán egy panelház utolsó (X.) emeleti sarkán helyezkedik el.


Amit meg kellene oldani, az e szoba Búza u. Belülről is átmelegít.

Sokan fordulnak hozzánk azzal a problémával, hogy a házuk, lakásuk hőszigetelését utólag szeretnék korszerűsíteni. Találtam egy cikket arról, miért nem megfelelő megoldás a belső oldalon hőszigetelni. Sok oka van annak, hogy szeretnénk belülről hőszigetelni.


Az egyénileg, lakásonként is elvégezhető beavatkozás vonzó, a bekerülési költséget is kisebbnek látjuk az állványozással egybekötött külső oldali hőszigetelésez képest. Ez talán a legnézettebb videó az építőipari témakörben. A masodik linken azt is megemlitik, hogy “A Magyar Építokémia és Vakolat Szövetség írt állásfoglalást a belso hoszigetelés alkalmazásának veszélyeirol, hátrányairól. Az írás azonban céljával ellentétben hiányos, meg sem említi az XPS technológiát, mint létezo beltéri falszigetelo megoldást, kizárólag az EPS.


A penészedést okozó elavult EPS technológiák helyett, ajánljuk legújabb fejlesztésünket!

Egyszerre szigetel hőt és hangot! Belső hőszigetelés téglából, a favá­zas szerkezetű fal elé van helyezve, hátsó kiszellőztetéssel: tölgy, háromszög keresztmetszetű léc, téglaburkolat, szellőzőtégla, vakolat, hátsó kiszellőztetés, hőszigetelés, téglafal, belső vakolat. Mára azonban teljes értékű megoldást jelent, minden olyan esetben amikor a külső oldalról nem lehetséges hőszigetelni: pl védett homlokzat, telekhatáron fekvő ingatlan, társasházak. Itt a tél és nagyon fázik?


Készítsen kiegészítő belső oldali hőszigetelést lakásában akár már holnap! A belső oldali hőszigetelést mindenképpen szakemberrel. Sokunk problémája, különösen a téli időszakban, az épületeink külső falainak hőszigetelési hiányossága vagy nem megfelelő hőszigetelő képessége.


Teljesen érthető, ha otthona hőszigetelésével faragni szeretne a téli fűtésszámlák végösszegén. Az is magától érthető, ha azt is megnézi, hogy a különféle hőszigetelési megoldások közül melyik lenne a legelőnyösebb Önnek. Ennek talán legegyszerűbb módja, ha a lakás falait hőszigetelő tapétával vonjuk be.


Léteznek ugyan ennél hatásosabb megoldások is, ám ezek mindegyike jelentős belső térvesztéssel, a tapétázásnál jelentősebb kiadással és munkával jár. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Ha kitalálta, csak meg kell valósítanunk. Ha paneljeink mellett dönt, de inkább ránk bízná felszerelésüket, esetleg hőszigetelési, hangszigetelési, akusztikai tanácsokra van szüksége, csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot, és partnereink a tervezéstől a kivitelezésig segítenek Önnek.


Igen, hozzájárulok, hogy az árajánlatot e-mailben küldjék el, és a későbbiekben tájékoztassanak az esetleges újdonságokról, akciókról, hírekről. Mi nők imádunk vegyszerekkel ,, sikálni és Mapei-nak van egy vegyszert bíró, fugázó anyaga.

A leendő házamba ilyen lesz. Már nagyon várom, hogy kipróbáljam. Belső oldali hőszigetelés Multipor ásvány hőszigetelő lapokkal.


A Multipor hőszigetelő lapokkal történő belső oldali hőszigetelés megoldást nyújt a szerkezet hőszigetelő képességének javítására, ott ahol a határoló szerkezet hőszigetelése a külső oldalon nem valósítható meg. A pince falának külső felületei folyamatosan nagy nedvességhatásnak vannak kitéve, ezért a hőszigetelő képesség emiatt jelentősen romolhat. Fontos ismerni, milyen nedvességgel kell számolni, hiszen a szigeteléshez használt anyagokat eszerint érdemes megválasztani. Akciós hőszigetelés árak, díjmentes tanácsadás. Hőszigetelés Hőszigetelés Áruház.


A hőszigetelés mint fogalom jelentése: különböző hőmérsékletű tér rendszerint a kültér és az belső tér között fellépő hőátbácsájtás megakadályozása nagy hőellenállással bíró szerkezettel azaz hőszigeteléssel. Pár éve próbáltam hungarocellel szigetelni, de az tényleg nem belülre való. Az xps lapok fél éve vannak felragasztva azóta nincs penészedés vagy más probléma, és 2-fokkal melegebb is van abban a szobában télen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések