2016. május 5., csütörtök

Furnér ajtó ár

Miért pont furnér ajtó ? Miből van az ajtó ? Hangzik az ismert, minden dekorfóliás ajtó kereskedelemmel foglalkozó értékesítőt nehéz helyzetbe hozó kérdés, amire szinte nincs jó válasz, hiszen a vásárló egyetlen varázsszót akar csak hallani: fából, s a dekor ajtóban pedig pont ebből van a legkevesebb. A könnyebb számítás és egyszerübb azonosítás érdekében a különböző furnér felületek a kategóriákba lett bontva. A kiváló minőségű, prémium kategóriás, JAN beltéri furnérozott ajtók modelljein mm-es MDF-hordozóra készítjük a furnér préselését.


Egyedi falnyílás, falvastagság méretei, valamint kiviteli igényeihez igazodva minőségi hazai gyártással és szolgáltatással az Ön igénye szerint - akár egyedi méretben , felár nélkül - készül el a frunérozott ajtó.

Vázkeretes beltéri ajtó modellek – CPL, festett , furnér felülettel is! A nagy egybefüggő betéteket vázkeret fogja körbe. Mi a beltéri ajtó furnér bevonata, hogyan készül? Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Nevezhetnénk arany középútnak is…A magyar vásárlók tekintélyes része ezt választja, nem véletlenül! Milyen színekben kaphatom? A furnér a farönk sajátos jegyeit. A 1 jelenleg legnépszerűbb, magyar ízlésnek leginkább megfelelő színben, mintázattal kaphatóak, de ez a választék évről évre frissül.


Válogasson több száz beltéri ajtó , bejárati ajtó és kilincs közül.

Ahogy nincs két egyforma fa, úgy furnéros ajtó sem. Ajánljuk a naturális stílus kedvelőinek. Eredeti fa furnéros és festett beltéri ajtóinkat utólag beépíthető tok rendszerrel gyártjuk, egyszeres gumitömítéssel. Természetesen a picit gyengébb felületű, nálunk Könnyített CPL belső ajtó néven ismert ajtó is jó megoldás lehet (Sok helyen ezt is CPL-nek adják el), bár ez egy gyengébb felületű ajtó , azért ezt érdemes tudni! Kínálatunkban alternatívát tudunk adni ilyen belső ajtókra is!


Furnéros beltéri ajtók. Szabvány dekor, CPL, porfestett, fafurnér. A beltéri ajtó felületét, mint kategóriát is szokás kezelni, rangsor szerint lentről felfele. Amennyiben kedvező ár -fekvésű ajtót keresel, akkor érdemes dekor vagy CPL felületben gondolkoznod. Ha szeretsz gyönyörködni az apró részletekben, fogékony vagy a természetes anyagok.


Beltéri ajtó AKCIÓ! Fa beltéri ajtó több típusban (fenyő, dekorfóliás, furnér , HPL, CPL) és színben. Kedvező árak garantált minőség. Tekintse meg furnéros ajtó kínálatunk teljes mintaválasztékát!


A képekre kattintva egy új ablakban nagyobb méretben is megnézheti az Önnek tetsző mintát. Minden ügyfél megtalálja kedvenc ajtólapját mind a tervezés, mind az ár tekintetében. Katalógus megtekintése: Katalógusunk.


Egy karizmatikus furnér felület kis extrával.

A Fachwerk kollekció egy izgalmas, rusztikus megjelenésű furnérozott tölgy ajtó családot takar, melyet egy titkos összetevő tesz különlegessé. Talán Ön is járt már igazi parasztházban, ahol az ajtók igazi nyersessége, kezeletlensége minden értelemben természetes dolog. Fa Bejárati ajtó alapanyaga: termékeink borovi, vörösfenyő és trópusi egzoták, illetve bármilyen fajtájú faanyagból, három vagy négy rétegben ragasztva, hossztoldott vagy toldásmentes felülettel készülnek, igény szerint. A fehér lakk 17-S típus a mart csíkos ajtó család népszerű képviselője. Minimál stílusú ajtó , elegáns és egyben modern külsővel.


A 17-S típusú fehér lakk ajtó , egy már letisztult formát, a divatos minimál stílus jegyeit hordozza magán. Ezért egyszerre lesz elegáns és mégis modern. Ez teszi lehetővé azt, hogy a. Raktárunkban európai, amerikai és egzóta furnérok teljes választéka, több fafajból különböző vastagságban is megtalálható. Utolsó darabok, hihetetlen árakon. A Porta Doors beltéri ajtó választékának népszerű és kimondottan hasznos eleme a helytakarékos ALFA csuklós ajtó , valamint BÉTA csuklós ajtó.


Nyitási módja sokkal kevesebb teret kíván, mint egy hagyományos nyíló ajtó. Felületében alkalmazható a PortaDEKOR, Synchro 3 PortaPERFECT 3 és CPL bevonatok mellett az akryl.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések