2016. május 18., szerda

Külső falburkolatok

A regisztrációval és hírlevél küldéssel kapcsolatos. A weboldalon a minőségi. A fa tapintása meleg, hőszigetelő képes­sége kiváló. Homlokzatképzéshez.


Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége?

Kültéri falburkoló kínálatunkból több mintázat, anyag közül választhat. Rendelje meg online! Szüksége lenne egy időtálló falburkolatra, melyet használhat a nappali falának dekorálására, sőt a homlokzatra és kerítésre is burkolható? Katalógusainkban számos ötletet, megoldást talál, amely további segítséget jelent egy szoba, vagy egy külső falfelület kialakításában. Romantika, kontraszt és természetesség: Montenegre falburkolatok Valódi kő hatású felületek imintációja, tökéletes mázréteg, kényelmesen burkolható kerámialapon.


A Keros Montenegre kollekció természetes, ám ugyanakkor karakteres megjelenésével egydiséget hoz otthonunk környezetébe, kül-, és beltérben burkolva egyaránt. A műkőből készült, illetve a kőutánzatú falburkolatok nagyjából egységes színtónusúak.

A természetes kőlapok azonban színben eltérőek lehetnek egymástól. Falburkoló panel és tábla. Ez azért van, mert ezek nem mesterségesen előállított lapok, hanem a természetből kikerülve méretre vágják őket, és felületüket igény szerint megmunkálják. ESZTÉTIKUS MEGJELENÉSE (sima vagy rusztikus) kedvező színválasztéka (fehér, zöl sárga, piros, fekete, szürke, barna, stb.) nagy szilárdsága és fagyálló tulajdonságai miatt elsősorban külső falburkolatok , járófelületek, falpillérek, kéménytestek és egyéb speciális szerkezetek - kerítés, kandalló, stb. Ezt látnia kell, a fa falburkolatok között olyan, mint a merci az autók között!


A lapokat a legkisebb részletekig odafigyeléssel készítjük, a széles termékválaszték a változatos színek, formák és minták révén egyedi lehetőséget kínál a fénnyel és árnyékkal való játékra, az enteriőr kiegészítésére csakúgy, mint a kert és a ház külső dekorációjára. A Thermowood kőris falburkolat 20x155mm PMA – trapéz profilú. Burkolatragasztáshoz, fugázáshoz, felületkezeléshez mi a Mapei segédanyagokat ajánljuk! Térkövek, kültéri burkolatok 1. A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. A Halltex falburkolatok kiváló hangszigetelő és hőszigetelő rendszerek!


Teraszburkolatok 1. Esztétikus, környezetkímélő és akár házilag is könnyen felszerelhető! Válassza a minőséget! Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége.

Célunk, hogy gazdag termékválasztékunkkal és megfizethető árainkkal minél szélesebb vevőkört tudjunk kielégíteni. Az általunk gyártott falburkolatok és térburkolatok alkalmasak kerítések, külső és belső falak, lábazatok, kémények, kertek, járdák, lépcsők, teraszok, stb. A fenti hőkamerás felvételen látható, hogy a ház külső. A tetőburkolat alatti szellőzőrés biztosít-.


A külső falburkolat rétegrendje az igényeknek. A ház arculatát meghatározó külső vakolat az építészeti designhoz illeszkedő. Hazánkban elsőként épül olyan családi ház, mely kivitelezése során szorosan. Kínálatunkban kaphatók a csempeburkolatok szegéséhez használható külső -, és belső saroklécek, valamint toldó-, és lezáró profilok, melyeket a csempepanel élére ráhúzva fed át, illetve köt össze két felületet.


A Fundermax falburkoló panel segítségével kreatív lehetőségei nyílnak a homlokzatburkolat kialakításánál vagy belső tereinek megalkotásánál. Ismerje meg Adatvédelmi tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft.


Delap falburkoló burkolat lapok általános jellemzőit mutatjuk be! A DELAP lap egy falburkoló burkolat struktúra kül - és beltéri falfelületekre, amely márvány és természetes színes kőzetek őrleményéből készül műgyanta alapon egy különleges technológiai eljárással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések