2016. május 26., csütörtök

Szilikonzsír obi

Az OBI -nál megtalál zsírt, grafitot, olajat, pasztát és talkumot is a legkülönfélébb alkalmazásokhoz. Profitáljon a LUX kiváló minőségű kenőanyagaiból valamint szenzációs árainkból. SZILIKONZSÍR GR és még termék közül választhat a kategóriában.


Szerelési anyagok széles választékban, döntsön Praktikusan! Webáruházunk kínálatából nem maradhatnak ki az általános és speciális szilikonzsírok sem. Több típus, változatos kiszerelésben érhető el felhasználóink. Néhány OBI , Bricostore, Baumaxot végigjártam, nem volt. Legyen az autóápolás, habzásgátló, formaleválasztó vagy kenő és csúsztatóanyag a. Szeretné a terméket egy másik OBI áruházban lefoglalni?


Akkor válasszon ki egy áruházat az alábbi listáról, vagy adja meg irányítószámát vagy lakhelyét. OBI áruházakról és az Ön által kiválasztott termék elérhetőségéről. A gépjármű tulajdonosok kihagyhatatlan kenőanya. Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink! Mivel Cégünk családi vállalkozás és a gyártásban fő vesz részt, bármelyikük hosszú távú kiesése, házi karanténba kerülése, nagyban veszélyeztetné működésünket, ügyfélkiszolgálásunkat.


LÍTIUM ZSÍR - ŁT 4 ML 40D0és még termék közül választhat a kategóriában. Kenőanyag, spray kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Hőálló szilikon olajak széles választéka azonnal raktárról kapható ! Autófelszerelés és autós kiegészítők, használja gépkocsiját Praktikusan! A szilikonolajak alkalmasak műanyagok és gumifelületek felújításához, fémfelületek olajozásához és korrózió gátlásához.


Egyedi fejlesztések,saját gyártás,rugalmas határidő, garantált minőség,fix árak. GRAFIT ZSÍR, ML 40D0és még termék közül választhat a kategóriában. Szilikontermékek legrugalmasabb hazai gyártója! Vakolat-, cement-, beton-, műkő – és gipsz felületek impregnálására és megszilárdítására szolgál kül- és beltérben.


A hosszabb élettartam és használhatóság végett teflonos szilikonzsír használata javasolt a rendszeres karbantartáshoz. A termék megtalálható webáruházunkban IDE kattintva illetve a termék adatlapjának alsó részén az ajánlott kellékeknél. Hőálló és hidegálló M-1szilikonolaj műanyag és gumi alkatrészek védelméhez, kövek és burkolatok fagytalanításához, autóápoláshoz pl. Felszerelés, szerszám.


Tekintse meg felszerelés és szerszám választékunkat, és találja meg Ön is amit keres! Teflonos szilikonzsír. Mindössze db zuhanykabin görgő áráért! Töltet: 50g Gazdaságos kivitel.


Hő és hidegálló szilikon lemez termékek raktárról azonnal kaphatók! Hétvégén és ünnepnapokon e-mail-es és telefonos ügyfélszolgálatunk nem üzemel,a beérkezett leveleket a legközelebi munkanapon dolgozzuk fel. Cégünk vállalja rajz, 3D modell, vagy termékminta alapján extrudált profilok, préselt formadarabok gyártását, partnereink egyedi igényei szerint, az ahhoz szükséges szerszámok tervezésével és legyártásával együtt. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Láncfűrész élező készülék CS-X Pferd. A Chain Sharp CS-X Pferd láncfűrész élező készülék a fűrészláncok kéz élezésének kiváló szerszáma.


Mi a különbség a csiszoló - és a polírpaszta között?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések