2019. augusztus 12., hétfő

Kőzetgyapot 15 cm

A kőzetgyapot alaprendszer 15cm vastagságban kiváló természetes alapanyagokból összeállított anyagok összessége. A1-nem éghető, kiváló hőszigetelő érték jellemzi. Rockwool kőzetgyapot tulajdonságai.


Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő.

Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor. Aktuális Kőzetgyapot ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! PAROC CGL 20CY bevonatos kőzetgyapot árak: Merev, tűzálló, kiváló hőszigetelési tulajdonságú, lamellás kőzetgyapot lap.


A szálak a felső réteghez képest merőlegesen helyezkednek el. Egy oldalon simított, az oldalsó élei pedig vágottak. Az oldalon feltüntetett árak bruttó ÁFA-s árak.


Petralight kőzetgyapot felhasználása: A Petralight kőzetgyapot táblát családi házak, középületek és ipari létesítmények hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére tervezték, ahol nincs nyomásnak kitéve, pl. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után.

A kőzetgyapot hőszigetelés 15cm, szerkezete könnyű, rugalmas, Tűzvédelmi besorolása Anem éghető. Természetes alapanyagokból készűl, ezért a környezetére teljesen semleges hatású, egészségre nem ártalmas. Mivel a hőenergia a tetőn keresztűl távozik el, használatával jelentős energiát, és pénzt spórolhatunk meg, csökkentjük épületünk környezetbe.


Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, vagy kérdése van kérjük szíveskedjen kitölteni az alábbi űrlapot, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot! Kőzetgyapot szigetelés beépítésével hűvös lesz otthona nyáron, és meleg télen alacsony villany és gázszámlák mellett. Ezzel nemcsak spórol a családi kasszának, hanem az energiahordozók pazarló. Ajánlott vastagság minimum cm. A rockwool deltarock szigetelőanyag kiegészítő szigetelése lehet a rockwool multirock.


Időtálló és minőségi hőszigetelést biztosít, akár energiamegtakarítással. Az úgynevezett alaprendszer, ami vakolat nélkűl kerűl forgalomba, gondolva azokra a kedves megrendelőkre, akik esetlegesen a homlokzati fedőréteget, nem vakolattal szeretnék megoldani, hanem valamilyen más burkolattal, vagy esetleg később szeretnék leszínezni az épületet. A mineral homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszer tökéletes megoldást nyújt díszítések, ablakkávák kialakításához. Páraáteresztő képességének. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.


Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Knauf kőzetgyapot homlokzat rendszer árak. Mészkövet, kokszot és dolomitot is kevernek hozzá.


Igen sok kedvező tulajdonsággal rendelkezik, viszont árban drágább, mint a polisztirollap. Számos helyen alkalmazhatjuk hő- és hangszigetelésre. Sűrű szálas szerkezete jól elnyeli a hangokat, így a.

A homlokzatok szigetelésének fontos célja a fűtésszámlák csökkentése. A ROCKWOOL kőzetgyapot kiváló hőszigetelő képességének köszönhetően a falakon fellépő hőveszteség minimalizálható, másképp szólva a fűtött levegő az épületen belül marad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések