2019. augusztus 9., péntek

Klinkertégla burkolat

A ragasztott klinkerlap burkolat nem pusztán díszburkolat, amelyet csak azért választunk, mert a szépsége, az eleganciája és az egyedisége lenyűgöz. Tartós, értékes, az épületet megvédő kéreg, életre szóló gondmentes homlokzati burkolat. Az égetett agyag természetes színei, az egyedi színátmenetek minden épületet egyéniséggel ruháznak fel. Ez a hőmérsékletváltozás a klinker burkolat tágulásával és összehúzódásával jár. Ebből adódó állandóan jelen lévő.


Kül és beltéri burkolatok , tégla , klinker tégla , térburkoló kövek és lapburkolatok, valamint kőburkolatok forgalmazása és kivitelezése.

A klinker lap agyag, bauxit, gipsz és vasérc, homok hőkezelésével létrehozott burkolóanyag. A klinker természetes agyag alapanyagú, zsugorodásig égetett, építési kerámia. Hosszú életű burkolat építhető belőle, amely az idő múlásával egyre szebb lesz. Klinker, sziklák és. A rugalmas vonalvezetés harmonikus átmeneteket képezve csúszásbiztos.


A weblapon és a prospektusokban látható fényképek nem adják teljesen vissza a klinker termékek gyártott, eredeti színeit. A burkolat és a beépített berende­zési tárgyak kapcsolata. A fürdőkádat vagy a zuhanytálcát úgy kell illeszteni, hogy a beépítés után a burkolat ne a kád vagy zuhanytálca pe­remének külső széléhez, hanem a pe­rem legmagasabb pontjához csatlakoz­zon.


Emellett is célszerű azonban a fa­lak vízszigetelése, főként.

A klinker a portland cement gyártása során a cementégető kemencében keletkező szilárd anyag, mely zsugorodással alakul ki, általában 3-mm átmérőjű darabokká. Homlokzatburkoló klinkerlapok. A klinkerlapok a rendkívül széles választéknak és a burkolat egyszerű kivitelezhetőségének köszönhetően lehetővé teszik egyedi, izgalmas homlokzatok kialakítását.


Akár lábazatként, akár díszítésként, akár a teljes felület burkolataként alkalmazzák őket, az épület megjelenésén. A centiméteres téglakő burkolat már a személyautó forgalmat is elbírja. Semmelrock térkő burkolat kertjébe. Szépségre vágyik a kertjében is?


Parkosítani szeretne, és egy hangulatos kerti sétányra vágyik két oldalt felsorakozott tujákból formázott takaros sövénnyel? Sajátos színvilága, tartóssága semmi máshoz nem hasonlítható egyedi megjelenést és hangulatot teremt. Kültéri falburkoló kínálatunkból több mintázat, anyag közül választhat. Rendelje meg online!


A sokoldalú klinkertégla legnépszerűbb felhasználási módja a homlokzatok és falak burkolása. Találja meg a HOMEINFO-n a választ kérdésére! Három minőségi klinkertégla , két szín, kétféle vastagság érdes felülettel. A PENTER klinker termékek elemei az élek mentén is külön, finom kidolgozást kapnak, a belőlük épített burkolatok szépsége, igényessége az apró részletekben is megnyilvánul.


Kézzel vetett klinkertégla kb. A reneszánszát élő klinkertégla , mint kerti burkolat év-tizedek óta nagy népszerűségnek örvend. Akár külső, akár belső tégla szelet készül a burkolat alapanyaga, szépen mutat néhány pecsétes felével szeletelt tégla a többi között, ezzel megbonthatjuk a monoton textúrát.


Vigyázzunk, ne essünk túlzásba, ha túl sokat rakunk közé, zavaró lehet a tobzódás!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Sajtolt klinkertégla meleg sárgatarka árnyalatban magáncélú felhasználásra és közterületek burkolására is alkalmas. A markáns, Husum sárgatarka árnyalatos klinkertéglából színtartó, tartós és fagyálló burkolat készíthető. A hosszanti oldalára állított rakásmód és a különböző méretek együttes alkalmazása.


Minden agyagból égetett klinker térburkoló klinkertéglának egyedi megjelenése van a kertben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések